Mi a paranolmal activity 1 vége?
Figyelt kérdés
odáig láttam h a démon megszállja a csajt és mondja h mégse menjünk el... annyit tudok h megölte a pasit... de hallottam vlmi rendőrös végről is... vlki elmesélné nekem?:S2010. nov. 3. 14:39
1/13 anonim válasza:
bekattant a csaj, megölte a srácot majd leült az ágy szélére, ott ült reggeleig közbe előre-hátra mozgott majd azthiszem egy barátnője jött és látta hogy mivan(de ezt csak hallani lehetett mert a csajt mutatták) aztán jöttek a rendőrök és lelőtték a csajt
2/13 anonim válasza:
amúgy nagy unalmas a film pont a vége az izgalmas
3/13 anonim válasza:
A rendőrök azért lőtték le a csajt mert megindult feléjük egy konyhakéssel a kezében, amit félreértettek.
Amúgy nem unalmas film, egész jó és izgalmas, viszont szigorúan csak éjfél környékén, vagy azután szabad nézni egy haverral, különben nem jön át a hangulat.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, szerintem is agyon jó film, ha haverokkal nézzük, full kussban:))
2010. nov. 3. 15:26
5/13 anonim válasza:
3 féle befejezése van amúgy:Van a rendőrös, amit írtatok, van, hogy a csaj nekibassza a pasiját a kamerának, utána belenéz és "elszellemesedik" a feje, és van egy amikor belenéz a kamerába és elvágja a saját torkát.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)) ment a zöld mindenkinek
2010. nov. 3. 16:49
7/13 anonim válasza:
utolsó! te milyen 3 féle befejezésről beszélsz? hol álmodtad ezeket?
8/13 anonim válasza:
Nem álmodtam képzeld, olvass róla fórumon és megtudod.Én eleve nem is a rendőröset láttam, azt csak utána néztem meg, olvass filmkatalógust.Hajrá!
9/13 anonim válasza:
Sőt most csak neked meg is keresem a videókat...mert olyan aranyos vagyok.:) Mindjárt jövök.(feltéve, ha megtalálom)
10/13 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok__..
Ennél a kérdésnél az első link jó, a másodikat letiltották, de megkeresem azt is.
http://www.youtube.com/watch?v=YklhV-f_6po&feature=related
Parancsolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!