Mit csináljak? Itt a nyár. Meg énis.
csak te tudhatod, hogy mi köt le igazán. de én ha unatkozok elmegyek futni, zenéthallgatok, este kiszoktam menni nézni a csillagokat mert olyan szépek. vagy barkácsolj vmit!:D én múltkor csináltam egy vizipipát:D de ahhoz kell dohány ami ugye pénz... ha dolgozni akarsz akkor melódiák, joker diák stb.
f/18
Nekem is ismerős..:( Sajnos.
De én is munkát próbálok most találni. Regisztáltam diákszövetkezetnél, és majd küldenek mindig mailt, h mi az aktuális munka. Remélem majd kapok is. Neked is ezt ajánlom. Egy próbát megér..időd meg úgyis van :)
Sok sikert!
18L
Hasonló a helyzet. Én júliustól augusztus végéig dolgozni fogok. :) Teszek-veszek, beszélgetek az ottlévőkkel aztán elleszek én... :)
Próbálj meg te is valami olyan melót keresni, ahol gyakorlatilag csapatban kell dolgozni. Gyümölcsszedés vagy bármi. 17F
19:02es vagyok!
Okés, hogy regeltél pár helyre, de ahhoz hgy konkrétan munkát neked tudjanak adni ahhoz személyesen is be kell menni az irodába...ott ki kell töltened egy rakat papírt..és utána kerülsz be kb egy hét alatt a rendszerbe. És onnantól adnak majd munkát, amit mad elvállalsz.
Sok sikert! :)
Én egy rakás diákmunka szövetkezetben regisztrálva vagyok, de sose kaptam még munkát... Mindenhol azzal vannak, amikor bemegyek érdeklődni, hogy most épp nincs meló, de majd küldenek e-mailt vagy telefonálnak, ha lesz. Nem tudom, mások hogy csinálják, hogy kapnak ilyen helyen munkát, kíváncsi vagyok rá.
Egyébként én nyáron azzal szoktam lekötni magam, hogy filmeket nézek. Megerőltetőbb dolgot ha nem muszáj, nem csinálok, főleg ilyen melegben, amikor fel se bírok kelni a székből... Persze ha itthon kell valamit segíteni házimunkában vagy egyébben, azt azért elvégzem, legalább azzal is lefoglalom magam.
Utolsó előtti vagyok!
Uccsónak!
Én regisztrálás után 3 nappal már kaptam is az sms-t a munkáról. Nem tudom, h te hol regisztráltál, de nekem küldik folyamatosan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!