Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hol rontotta el Dancsó Péter?

Kokakólalájt kérdése:

Hol rontotta el Dancsó Péter?

Figyelt kérdés
Régen nagyon népszerű volt. Rengetegen imádták, gyakorlatilag a legkedveltebb videós volt. Most viszont az utálóinak száma az egekbe szökkent. A videóinak dislike aránya elképesztően magas. A kommentekben pedig olyan megjegyzéseket kap, mintha legalábbis egy Berki Krisztián szintű senkiházi lenne. Szerintem ezt egyáltalán nem érdemli meg, de valamit csak elszúrt hogy ilyen szinten negatívba fordult a megítélése.

2016. máj. 11. 09:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%

A nethuszár miatt is sokan megutálták, de szerintem jóval korábban megindult a lejtőn. Amikor 2014-ben jelentkezett a Ki Mit Tubera mint versenyző. Ott úgy indult, hogy egy görbe tükröt akart mutatni, és középső ujjal beinteni az egész versenynek. Direkt jelentkezett egy értékelhetetlen, produkciónak nem nevezhető valamivel trollkodás céljából. Mint tudjuk, ezt az egyik zsűritag teljesen jogosan le is húzta. Viszont Dancsó rajongóinak kevésbé intelligens fiatalokból álló része a védelmére kelt, és gyakorlatilag fellázadtak a zsűritag ellen. Itt jött rá Dancsó, hogy bármilyen szart el tud adni, bármit csinálhat úgy is lesz egy réteg aki kajálni fogja, és és pénzügyileg is jobban profitál.

Itt indult el a netcelebbé válás, és a kurvulás rögös útján. Egyre gyengébb, primitívebb videókat kezdett csinálni. A stílusa megváltozott, kimódolt lett. Nekem egyébként olyan nagyon komoly bajom nincs vele. Ha filmekről csinál videót, akkor a mai napig tud nagyon kreatív, és vicces lenni. De sajnos ez a fontossági sorrendjében hátrébb került. És előbbre vannak a kérdőíves, meg kérdezz-felelek hülyeségek, meg a paródiának nevezett önblamálások, mint sminkvideó meg egyéb paréjkodás.

Csak azzal nem volt tisztába, hogy aki tömeggyártmánnyá válik azt hamar lecserélik, a régi rajongói akik meg megszoktak tőle egy jó minőséget, kiábrándulnak. Látszik rajta is hogy kezd erre rájönni, és vissza akar kapaszkodni a régi kerékvágásba, csak sajnos már elkésett. Az utolsó kétségbeesett próbálkozás ez a dal volt amit a Neoékkal csinált. Hatalmas bukás lett. Szerintem ezzel egyértelmű, hogy a karrierje leáldozott.

Szerintem már nincs is messze a youtubes pályafutása vége. Ő is akkor járna a legjobban, ha abbahagyná. Csúcson már volt, oda úgy sem fog tudni visszakapaszkodni. Erőlködni meg nem érdemes, ha csak dislikokat meg gyűlölködést von maga után. És most már az sincs ami pár éve volt, hogy alig van videós rajta kívül. Most már tele van a youtube bloggerekkel. Mindenki kedvére válogathat, akkor is ha ő nem lesz.

Nekem egyébként erről az egész Dancsó jelenségről a Pókember című filmből a Zöld Manó monológja ugrik be. "Az emberek a hősöknél csak egy valamit szeretnek jobban. Végignézni a hős bukását. Mindazok ellenére amit értük tettél, előbb-utóbb meggyűlölnek"

Nálunk ez nem csak a hősökre, hanem a szórakoztatóiparban tevékenykedőkre is igaz.

2016. máj. 11. 10:15
 2/17 anonim ***** válasza:
91%
Jól összefoglalta az előttem levő. Én őt még akkor kezdtem el követni, amikor egy csöppnyi falfelület előtt a kis bőr forgószékén egy szem olvasólámpával világította be magát. Kicsit szerencsétlen volt de talán ez adta a báját. Jó gagekkel kóperált, szakmaiság is volt benne. Jelenleg nekem a nézhetetlen kategória, sajnos. Ami az alap koncept volt, mára sehol sincs, viszont ha mégis fel fel bukkan, akkor nem szórakoztató, számomra. És persze nem a karakter és műsor fejlődéssel van probléma hiszen óhatatlan, itt az irány, ami felé tart az, ami nem túl szerencsés. Persze ez az én véleményem és a feliratozóinak a száma azt mutatja, hogy van erre igény. Gratu Peti, jól csinálod, amit csinálsz.
2016. máj. 11. 10:39
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

A Filmekről csinált "kritikái" is inkább paródiák mint igazi kritikák, mert hogy csak röhög rajtuk, nem is néz semmilyen mögöttes tartalmat.

Régen eladta magát hogy mennyire szar a magyar filmipar, meg hogy semmi normális nincs, erre felkarolt netcelebekkel csinál tv műsort egy kiskereskedelmi adón. Lényegében Dancsó mára ugyan azt az attitűdöt követi mint Mr.Basta, és nem hittem volna hogy valaha ezt fogom mondani, de Basta (f*s) zenéjében milliószor több munka lapul mint bármelyik Dancsó videóban.

Lehet fas*ság, de ha engem kínálnának szerződésekkel én is megtenném, hát még ha az egy olyan dolog amit szeretek is... El lehet ítélni, én is megteszem, de tök logikus amit csinál, még ha mára már egy lebutított mainstream kaki is az...

2016. máj. 11. 10:45
 4/17 anonim ***** válasza:
89%
Régen egy értelmes és szórakoztató csatornája volt, de ma már csak a tizenkevés évesek színvonalát szolgálja ki.
2016. máj. 11. 11:08
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Az első vagyok, és a második válaszolóra szeretnék reagálni. Szerintem a feliratkozók száma nem feltétlenül mérvadó. Valóvilág xy-nak meg egyéb celebeknek is rengeteg követői vannak a közösségi oldalakon, mégis az jön le, hogy inkább hírhedtek, mint híresek. Csak ez a követés, meg feliratkozás olyan trendi dolog manapság. Ellenben a like-dislike arány sokkal inkább perdöntő lehet. És ha ezt Dancsó videóinál vizsgáljuk, nem feltétlenül az jön le belőle, hogy akkora igény lenne rá.
2016. máj. 11. 11:59
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

#5 Nya második vagyok. Persze, viszont nem is azt mondtam, hogy a feliratozók száma reálisan mutatja be és véleményezi az adott embert, terméket, vagy jelen esetben videót, videóst . Illetve a like /dislike sem mérvadó, hiszen sokszor szimpátia vagy unszimpátia alapján, csupán az embert bírálják nem pedig a végterméket. Jó oké ebben az esetben nehéz ezt különválasztani.

Viszont. A tartalom irtó tiniközpontú lett így a célközönsége is a 12-16 éves korosztály (jó kis marketing hiszen ők a legpotenciálisabb platform felhasználók). Szóval igény van erre a célközönség felől, igény a régire az igazi tartalomkedvelők felől; like/dislike.

2016. máj. 11. 16:59
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
#3as vagyok. Erre csak annyit mondanék hogy a nézettség sem egyenesen arányos a minőséggel!
2016. máj. 11. 17:21
 8/17 anonim ***** válasza:
Én csak mist nemrég ismertem őt meg. Nagyon bejön nekem a szakszerű sorozat! :-D
2016. máj. 15. 18:26
 9/17 anonim ***** válasza:

@18:26

Igen, manapság már csak a fiatalabb korosztályt tudja szórakoztatni a videóival.

2016. máj. 15. 18:36
 10/17 anonim ***** válasza:
Hogy érted, hogy mai korosztályt? Hány évesekre gondolsz? Abszolut nem vagyk képben, hogy mikor mennyire, és hogy volt sikeres.
2016. máj. 16. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!