Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Van Laptopotok? Ha igen milyen?

Van Laptopotok? Ha igen milyen?

Figyelt kérdés

Meg vagytok vele elégedve? Szupijó?:D

Nekem még nincs csak egy 8 éves sz*r asztali gépem :S

Minden vágyam h Karácsonyra kapjak egy laptopot...annyira haragszok.még uncsijaimnak is van, pedig ők 3an vannak tesók én meg egyke vagyok és nem 10 éves hanem 15 ! anyáék nemnagyon értik meg:'( nekem meg minden vágyam egy laptop :'(

2009. nov. 20. 21:37
 1/8 anonim válasza:
Ha nem utazgatsz vagy dolgozol messze,stb, tehát ha csak otthon használod akkor érdemesebb asztali pc-t venni és olcsóbb is. Én a munkám miatt cseréltem le az asztali csúcsgépemet egy Fujitsu Siemens Amilo Pi2530 ra. Nekem ez bevált, de legbelül azért hiányzik az asztali pc.
2009. nov. 20. 22:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Acer szerintem elég jó!Nekem ez van csak már nem kapható! [link]
2009. nov. 21. 01:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem is asztali gépem van. Hát a laptop vásárlás attól is függ, hogy hogy álltok anyagilag. Ha viszonylag gazdagok vagytok,én 100 %.osan az Apple laptopot ajánlom, nagyon jó operációs rendszerük van, könnyen kezelhetőek, gyorsak, praktikusak és helyesek is, és olyan vékony és kicsi némelyik, hogy simán magaddal viheted bárhová

Ha nem vagytok annyira gazdagok a Dell és a Toshiba is kitűnő választás, ezek is jó gépek, bár a Dell néha elromlik.

2009. nov. 22. 13:31
 4/8 anonim ***** válasza:
hát az én ismerőseim közül senkinek nem vált be pedig igen jó fajtát vettek az egyiknek vmi érintkezési problémája van szóval a képernyőn néha bejön a kép néha meg nem a másik részletre vett laptopot és mire kifizette az utcsó részletet besz*rt a "gép" jah és a szerelő jóval többet kér a laptop javitásé mint a rendes szgépé szóval én azt mondom hogy jól néz ki meg minden de egy asztali gép többet ér mint a laptop és olcsobb is :D
2009. nov. 22. 14:14
 5/8 anonim válasza:
Nekem DELL van és nagyon megvagyok vele elégedve ha valmi baja van kijönnek házhoz és kijavítják kicserélik és maga a laptop is nagyon jo! 16/F DELL XPS M1530
2009. nov. 22. 14:50
 6/8 anonim válasza:
Nekem apple van és nagyon király. Olyan mint a reklámokba és most is arról írok (12/L)
2009. nov. 22. 16:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Van bizony,pluszban ehhez mobilnetem van és laptomtáskám is.Kedvemre cipelhetem bárhová.

Laptop ilyen: [link]

Körülbelül 1,5 éve van meg.Persze már tele van ragasztva kívül-belül mindenféle matricával.Na de,végülis csak az enyém.Senki más nem használja.Szüleimnek van a szobájukba asztali gépjük,havonta használják 1x-2x és ők ki is merítették a számítógép fogalmát.Én pedig egyáltalán nem panaszkodhatok. :) .. Amúgy nekem a nagymamámék vették :D

Mármint nem ők vették,de ők adtak rá pénzt hogy vegyem meg. (Úgy emlékszem olyan 120Ezer körül volt.)

Remélem hogy kapsz karácsonyra és sok örömöd lesz benne! :)

15/L

2009. nov. 22. 20:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Asus F5SRseries, nekem ilyen van, szivesebben vettem volna az árábol pct, dehát hordoznom kell. meg vagyok elégedve vele!!
2009. nov. 23. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!