Miért van az, hogy a kezdő salsa kurzusokon az átlagéletkor 40 év? Tuđ valaki olyan társastáncot, ahol FIATAL LÁNYOK is vannak?!
Két célom van: az egyik: megtanulni táncolni. A másik: ismerkedni korombeli csajokkal (20 éves vagyok). Elmentem két kezdő salsa tanfolyamra. Szinte több volt a férfi, mint a nő, korombeli lány meg egy se volt. Volt viszont helyette 70 éves nénike. A másik, amit néztem, hasonló volt. Egyszerűen nem láttam korombeli csajt. Így én ennek nem látom értelmét...
Milyen táncot javasoltok?
Érdekes, én is pont srácot ismerek, aki salsázni jár, lányt egyet se.
Balett?
:D
hát nem tudom egyes embereknek mekkora egójuk van, hogy
nyugdíjas mama salsázni jár... egyébként inkább standard és latin táncokra jár sok fiatal lánynálunk meg pont az agond, hogy túl sok a lány...: feleannyi fiú van LOL
ezért felváltva táncolunk velük
15/L
utolsó, hol van ilyen?
Egyébként sajnos igaz, én 27 évesen is PONT EZT mondom! A bulikban is hasonló, mindig csesztettek, hogy miért nem tudok társat találni ennyi idő alatt... hát ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!