Milyen cikis eseményeket éltél már át, számítógép vgay tv-vel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Jó lehet h értetlenül fogalmaztam, de úgy értem, hogy :
Pl:. én este jövök be a szobámba, és nekem szokásom, hogy már út közben felveszem a távirányítót és amíg leülök az ágyra ott van a csatornán.
Szóval pont kapcsolgattam de megbotlottam és elestem, az irányítóból kiestek az elemek.
Anya bejött, hogy mi volt ez a zaj de egyből ki is ment a szobából. Nem értettem miért de 3 másodpercre rá megértettem.
A tv-ben éppem egy OLYAN film ment xD utána magyarázkodhattam h én nem nézek olyat. xD
Másnak voltak ilyen esetei?
2009. aug. 25. 00:01
1/3 anonim válasza:
Nekem. Apámnak szokása, hogy TV-re alszik el, tehát megy, és nem kapcsolja ki, csak reggel, amikor felkel. Kicsi voltam még nagyon, és még szüleimmel aludtam. Éjjel felébredtem, és ment a felnőtt műsor. Nekem meg persze megtetszett a dolog. :-DDD A baj ott volt, hogy fordultam egyet, és ráfeküdtem a kapcsolóra, ami ott volt apám oldalánál. Hát persze, hogy a hangerő gombra. Fél perc múlva ordított az egész, anyám meg arra kelt fel, hogy én hajnali 1kor ilyeneket nézek. :-DDD
2/3 anonim válasza:
itt aludt a barátnőm és álmos voltam nagyon a barátnőm gépezet és váltogattam a csatornát és beragadt a távirányító egy olyan műsoron a barátnőm röhögöt én meg kómásan próbálom át kapcsolni a tévét és bumm apum bejött én tátott szájjal rá nézek apum nemet intett és kiment nagyon nagy volt :))))
3/3 A kérdező kommentje:
xD látom nem vagyok egyedül a cikis élményekkel.
2010. máj. 20. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!