Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen volt Nektek 1999...

Milyen volt Nektek 1999 szilvesztere?

Figyelt kérdés

Mit csináltatok, merre voltatok bulizni, vagy nem bulizni? Hogyan éltétek meg azt hogy a kétezres évekbe léptünk?

én 30/F, és nem tudom most miért jutott eszembe ez, talán valamiféle nosztalgia.

Ami engem illet: én még gimis voltam és otthon voltam még 31-én, semmi buliba nem készültem mert nem hívtak. Fél négy körül a Sky News-t néztem, ahol 24 órás globális körkapcsolás volt és Hawaii-al kezdték vagy ÚjZélanddal, nem tudom pontosn. Anniyra kedvet kaptam hozzá, hogy felhívtam az egyik osztálytásamat hogy lenne kedve e bejönni velem a közeli nagyvárosba szilveszterezni az utcán?

Bementünk, természetesen sehol nem volt már hely így az utcabál forgatagában keveredtünk el, ittunk és ittunk, igazából nem nagyon emlékszem már rá csak az éjfél előtti percekre... na az valami fenomenális volt, azt azóta sem éltem át mégegyszer. több ezer ember a főtéren, iszonyatos nagy hangulat, és ahogy átváltott a számláló 2000-re... na azt a feelinget nem lehetett volna szavakkal leírni :) Annyira nagyon nagyon különleges volt hogy részese lehetek annak, hogy a kétezres évekbe léptünk!!!

Aztán a petárda és tüzijátékrengetegen és a tömegen átverekedve bekeveredtünk egy klubba, ahol hatig nyomtuk. olyan vicces volt, tele volt fitallal és bejött egy ötvenes pár és ott ropták a tömegben a tuctuccra :))

reggel pedig haza, a buszon meg már kómás fejjel :)

De rég volt...

Na és Nektek hogy telt?...

2012. nov. 22. 21:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Akkor voltam várandós az első gyerekemmel, még volt a szülésig pár hét:) Baráti társasággal elmentünk bálba,nagyon jó volt. Épp a legjobb barátnőm is kisbabát várt, csak ő picit későbbre. Jól éreztük magunkat, és hosszú időre ez volt az utolsó szórakozásunk:)

37/N

2012. nov. 23. 17:12
 2/3 A kérdező kommentje:
akkor emlékezetes lehetett. :) csak nem Ti is január elsejére szerettétek volna "időzíteni", mint sokan akkoriban? (legalábbis a média ezt nyomta)
2012. nov. 23. 23:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Ja, elfelejtettem említeni a nagy Y2K pánikot, amiből végülis semmi komoly katasztrófa nem lett :)
2012. nov. 23. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!