Hogyan képezhetem itthon a hangom?
amikor kisebb voltam, tök szép hangom volt, mindenki dícsérte:D aztán lett egy betegségem, és eléggé megváltozott. mármint szép maradt, tiszta, csak elgyengült, ilyen "fátyolos ó" lett.
Aztán mostanában annyit énekeltem - de tényleg, napi több órát -, hogy tökre megerősödött, mindenki csak néz:D:D
De azzal is vigyázni kell... Kezdetben érzékenyebb volt az erőltetésre, sokszor megfájdultak a hangszálaim, és akkor abbahagytam, vagy ha nem volt vészes, utána egy oktávval mélyebben énekeltem, hogy ellazuljanak. De hatásos volt:D Az is jó, ha jutyubon keresel ilyen instrumental zenéket - nincs szöveg, csak hang - é te magad énekelsz rá. Csak vigyázni kell, tényleg nem szabad megerőltetni, kezetben óvatosabbnak kell lenni, ha nem vagy hozzászokva.
Ennél precízebbet én nem tudok ajánlani, mivel én sem jártam énektanárhoz, időm se lenne rá:S
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!