Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkednek előttem így anyuék? Én reagálom túl vagy tényleg nem normális?
Költözz el othonról.
Az egy dolog, hogy ő megtalálta a párját, de szexelni heteró párnak se a gyerek előtt kellene.
Szerintem kicsit sem reagálod túl..
Ez nem normális egy szülő részéről..
Beszélgess vele róla kettesben mikor éppen nincs felpörögve felhúzva,hogy ez neked kellemetlen..
Kettesben lennének rendben van,,de a gyerekeinkre nem tartozik a szexualitásunk..Erre való a hálószoba..
Döbbenet ..Egy szülő...
Attól még az anyukád marad ,hogy a nőket szereti :) Ezt fogadd el,,és mond is el neki..Nem ez zavar!!!!!
Hanem a viselkedése..Kérd meg ha szexelni akarnak fáradjanak be a hálóba,:)MERT Neked ez kellemetlen :) De ne veszekedj,az nem vezet sehova :))
kerüld őket és kész... húzódj a szobádba.
Előbb utóbb érezni fogja, hogy Te fontosabb vagy neki mint a nő.
Ha nem hát nem, eltelik ez az 1 év és távozol. :)
Egy hasonló helyzet, bár a részletek nem ugyanolyanok de a megoldás ugyanaz volt: Az öcsémnek van egy élettársa. Azzal ugyanilyen nyalakodó, folyton egymás ...mellett levő állapotot tartott fenn. Mondtam neki hogy ez így nem jó. El hisszük hogy szeretik egymást, de gusztustalan hogy egész nap folyton mindenki előtt ilyeneket csinálnak mint anyukádék.
El lett neki értelmesen mondva és az óta nem csinálják ezt.
Anyukáddal is próbáld meg megbeszélni, hogy ez gusztustalan amit művel, moderálja magát és a másikat a rád való tekintettel.
Ha jó anya akar lenni, akkor be fejezik ezt.
Ha nem, akkor ő lesz rád mérges és nem ismeri el hogy nem jó amit csinál.
Ez esetben vagy kerülöd a társaságukat egész nap, minden nap. Vagy el költözöl otthonról és kész. Aztán amikor kérdezi hogy miért, meg mondod hogy az önzősége miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!