Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hol vannak a nyitott, normális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak a nyitott, normális életszemléletű lányok?

Figyelt kérdés

LESZBI KAT.!!!

Akik elfogadják, hogy leszbik lettek. Akiknek nincs semmi idegesítő hóbortjuk (mangák, japánok, kínaiak, macskák, anorexiás japán csaj ideál, vörös haj fétis stb.) Elnézést ha valakit megsértettem. Akik tudják hogy mit akarnak és nem lógnak a levegőben fél lábbal hogy "a lányok tetszenek de azért hátha hetero vagyok".

?

2015. jún. 7. 11:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%
A csiklómenyországban.
2015. jún. 7. 11:57
 2/11 anonim ***** válasza:
Nincsen ilyen mániáim 1 sem >< nem logok féllábbal sehol biszex vagyok 18 éves, nincs semmiféle fétisem ><
2015. jún. 7. 12:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezt nagyon megkaptam. :D Engem pedig pont olyan nő érdekel, aki szereti mangákat/animéket, japánt, macskákat... :D meg szeresse a jóféle rockzenét :D esetleg számítógépes játékokat is, hogy legyen közös témánk.

Viszont szebb lenne ez a poszt, ha leírtad volna, hogy akkor téged mi érdekel. :) Vagy legalább kommentbe írd már le akkor. :)

De egyébként nem hiszem, hogy sok csaj kiesett ezzel az idegesítő hobbi dologgal, én egy olyannal sem találkoztam, szóval küldheted ide őket. :D

A vége viszont teljesen jogos, vállaljon fel, ne legyen az, hogy mégis pasit akar, hasonlók. :)

2015. jún. 7. 12:10
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Hali! :P

Sámánkirály,naruto,j-rock és mindenféle rockzenét imádok! :) nem ismerkednél esetleg? :P hidd el!van pár egyébb hóbortom is! XD 20/L/L

2015. jún. 7. 12:22
 5/11 anonim ***** válasza:

Hupsz! XD ezt privátban akartam a hármasnak! XD máshol jár az eszem! XD

Kedves #3.esetleg egy kis duma velem? :P

2015. jún. 7. 12:23
 6/11 A kérdező kommentje:
#3: Nincs semmi elvárásom. Éljen normálisan & átlagosan. Ne érezze magát feszélyezve azért mert leszbi. Lehetnek hobbijai és hóbortjai, csak ne a japán lányok mert az általában azt is jelenti hogy az az ideál. Szóval csak egy normális lányt szeretnék aki nem borúsan látja a világot.
2015. jún. 7. 12:29
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes módon, én rajongok a japánokért, a mangákért, az animékért ( a yaoiért megveszek!!! :D ), éjjel - nappal j-rockot hallgatok, és most éppen macskafogó tortúrán vagyok! -u- És imádom Rilakkuma macit. De fokozzuk a jót, fórumos szerepjátékos vagyok, emellett rajzos is, van egy halom OC - m is, nyehehehe. ~

Emellett egyáltalán nem vonzanak a japán nők. :D Nem, nem tetszenek. Amiket felsoroltam, olyan csekély dolgok ahhoz, hogy azt mondjam, japánszexuális vagyok, mert ez nem igaz.

Ízlésemtől függően van egy reális világképem, tudom jelenleg hol állok, milyen szinten, és tudom, hogy mit akarok elérni az életben. Csak éppenséggel esténként belefér egy - egy anime, elfér a könyvespolcon néhány manga, és ha éppenséggel egy hosszabb utat teszek meg sétálva, szeretem, ha a Dir en Grey üvölt a fülembe.

Viszont egyáltalán nem értem, mi köze van a japán kultúrának ahhoz, hogy valaki felvállalja, hogy szereti - e a lányokat, vagy sem. :D

Az én első kapcsolatom egy fiúval volt. Felvállalom, és azt is felvállalom, hogy már akkor is több volt a lány szerelmem, mint a fiú. :"D

Imádom a yaoit, szeretek két pasi györtelmes szerelméről olvasni, tetszik, ha egymásnak esnek, de ettől függetlenül bottal sem piszkálnám egyiket sem, egyáltalán nem szeretnék a jövőben kapcsolatot férfival. Szeretnék egy hasonló beállítottságú lányt magam mellé, mint párt. És totál nem érdekel, hogy volt -e már pasival, vagy sem, nem oszt, vagy szoroz. Az sem zavarna, ha arra kérne, ne vállaljuk fel a kapcsolatunkat nyilvánosság előtt. Exem is ilyen volt, ebből a szempontból tökéletesen együtt tudtunk működni 3 éven át. x)

20L

2015. jún. 7. 13:31
 8/11 Szaszi97 válasza:
Itt vagyok :D aki meg bizonytalan az már rég rossz. 18/L
2015. jún. 7. 18:26
 9/11 anonim ***** válasza:
irj :) 19/L/L
2015. jún. 7. 23:34
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Most nem kötözködésnek, de akkor nem vagyok normális? Csak mert, a divatzenék helyett pl. kpopot (koreai pop) hallgatok, mert ez tetszik? Vagy mert éppen szeretem a macskákat?

Nem lógok a levegőben, de most teszem le a koreai felsőfokot érettségi mellett (van egy angol és egy japán közepem) és jelenleg esélyes, hogy Koreában fel is vesznek az egyetemre. Van egy elképzelésen, de ezek mellett nem vagyok mániákus, csak küzdök a céljaimért. Ha nem is jztpk ki, meg vannsk a mentőötleteim, nem halok bele. Az ázsiai lányokat meg kifejezetten nem szeretem ettől függetlenül.

Nem azért, mert nem sértettél meg, csak kíváncdi vagyok, hogy jutottál erre a véleményre. :

19/L/L

2015. jún. 8. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!