Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Volt valakinek valami olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt valakinek valami olyan élménye a Szauna69-nem vagy a Rudas fürdőben vagy máshol, ami mások előtt zajlott?

Figyelt kérdés
A legenyhébb hétköznapi, de izgató szituációkra gondolok.
2018. dec. 23. 13:43
 1/3 anonim ***** válasza:
84%
A vízben szeretkezünk, úgy hogy körülöttünk vannak? A víz alatt szopok? Ilyenekre gondolsz?
2018. dec. 23. 15:32
 2/3 anonim ***** válasza:
89%
A Királyban pihiztem hason a medence szélén. Egyszer csak az úszógatyámon át éreztem, mint ha a tököm valamihez hozzáérne ami nem a medence köve. A mellettem ülő bácsi szép lassan alám csúsztatta a kezét és óvatosan cirógatni kezdte a fecskémen át a farkamat. Nem állítottam le, mert izgató érzés volt és kemény merevedésem is lett egyből.. ezt megérezve felbátorodott és erősebben rámarkolt, és megsimította a belső combom, a hasamat, aztán belefurakodott a gatyámba és meggyúrta a csupasz dákóm. Itt muszáj volt kimásznom a medencéből, nehogy beinduljon és másoknak is feltűnjön vízikígyó bűvölés :D
2018. dec. 23. 18:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem, ennél szolidabbra.
2018. dec. 23. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Megy valaki a téli szünetben a Rudas fürdőbe vagy a Szauna69-be?

Azt is írjátok meg, hogy rendszersen jártok, vagy ritkán, vagy most először! Egyedül szerettek menni vagy kettesben vagy többen? Szőrösen vagy szőrtelenül?

Most pénteken melyik szaunában lesz jobb buli?

Magnum vagy Szauna69? Este 7 körül mennék 30/f

Mi az a Szauna69?

Most pontosan mi ez es mit csinalnak ott? Szorakozohely, bulihely, szaunazo? Meg akkor most ott szexelnek? Lehet tok hulye kerdes, de nekem abszolult nem tiszta a kep.

Szauna69-ben a szombati meztelen napon (naked party) hogy tudom őrizni a kis törülközőt?

Kezembe fogom, derékra csavarom (van akkora?) - de ez esetben már nem vagyok meztelen. Hogy szokták? És állítólag a végén adnak egy normál méretű törülközőt. Tehát vizesen odabandukolok a portára?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!