Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha egy lány szeretne meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány szeretne meleg barátot, az "trófeavadászat"? Sértő a melegeknek?

Figyelt kérdés
2015. dec. 10. 20:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha valaki csak azért akar velem összebarátkozni, mert meleg vagyok, az valami jó érzés.
2015. dec. 10. 20:14
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
A nem kimaradt :) Szóval nem jó érzés. Tényleg " trófeavadászat*.
2015. dec. 10. 20:16
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindig olyan érzésem van azokkal a lányokkal kapcsolatban, akik direktbe meleg barátot akarnak, mintha valami kis cuki házikedvencként kezelnének. Vagy p_cs_s barátnőként. Igen, ez elég megalázó tud lenni.

Vannak nagyon jó lány barátaim, akiket imádok, de egy kivétellel egyikükkel sem azért ismerkedtem meg, mert melegekkel akart ismerkedni. Az az egy kivétel pedig nagyon pozitív csalódásnak bizonyult :) Sajnos a többi olyan lányban, aki a meleg mivoltom miatt próbált barátkozni velem mindig csalódnom kellett.

2015. dec. 10. 20:26
 4/13 A kérdező kommentje:
Akkor miért írnak vissza sokan itt az ilyen jellegű kérdésekre?
2015. dec. 10. 20:32
 5/13 anonim ***** válasza:
66%
Nem sértő, ha a lánynak se sértő, ha a meleg srác meg akar egy r-banc barátnőt magának. :)
2015. dec. 10. 20:34
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért azt tud, hogy nem mindenki meleg, aki egy ilyen barátkozós kérdésre jelentkezik...

Én összesen három ilyen lánynak írtam. Igazából mindhárom alkalommal csak arra voltam kíváncsi, hogy miért meleg barátot keres magának. Mert nekem, mint melegnek ez nagyon fura volt.

2015. dec. 10. 20:36
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nos én heteró lány vagyok és én is meleg barátot szoktam keresni.

Ennek az az oka,hogy aromentikus aszexuális vagyok. Vagyis se szexuális vonzalmat se romantikus érzéseket nem érzek. Ezzel az a probléma,hogy ha heteró fiúkkal barátkozok,akkor ők gyakran többet kezdenek érezni barátságnál, és az érzéseiknek nem tudnak parancsolni,emiatt próbálkoznak. És ahogy ez lenni szokott a baráttságunk megromlik mert ő szerelmet akar,az érzései elvakítják és nem tudja elfogadni hogy én nem tudok neki többet adni barátságnál..

Viszont én vágyom arra hogy legyenek fiú barátaim,mivel elég kevés lánnyal találom meg a közös nevezőt,és velük nem tudok olyan szoros barátságot kialakítani mint a fiúkkal.

Nos ez csak az én példám volt,de vannak olyan lányok akik szintén olyan ok miatt akarnak melegekkel barátkozni mert ők nem fognak beléjük szeretni.

2015. dec. 10. 21:26
 8/13 A kérdező kommentje:
Igen, én is azt gondolom, hogy vannak lányok, akik lányokkal nehezen jönnek ki. van fiú ismerősöm, aki pont fordítva van: nehezen jön ki fiúkkal, és lányokkal barátkozik.
2015. dec. 10. 22:20
 9/13 A kérdező kommentje:
Azért továbbra is várok véleményeket. Biztos van sokféle vélemény. Köszönöm az eddigieket.
2015. dec. 10. 22:22
 10/13 anonim ***** válasza:
85%

Beszélgettem már olyan lánnyal, aki rólam ugyan nem tudta, hogy meleg vagyok, de elmondta, hogy ő azért akarna meleg barátot, mert majd kibeszélné vele a pasikat, kifestenék egymás körmét, stb.

Na az ilyen sértő, amikor szó szerint p&csös barátnőd akar. Arról nem is beszélve, hogy sok ilyen lány nem fogja fel, hogy ha valaki fiú létére meleg, attól még nem válik lánnyá, nem lesz lányos, nem festi a körmét, stb.

Vannak normális lányok is. Van olyan barátnőm, akivel tényleg néha beszélünk a pasikról, de sosem kezelt úgy, mintha én is lány lennék. Pozitív csalódás :)

2015. dec. 11. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!