Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüleim nagyon homofóbok, egyszer mégis muszáj lesz megtudják, hogy meleg vagyok. Még van körülbelül 4 évem elmondani nekik. Mit tegyek ha úgymond megutálnak és nem engednek haza se?
Figyelt kérdés
2015. júl. 21. 20:40
11/27 anonim válasza:
Utolsó, én ugyan nem vagyok. Homoerectus, (ha érted), de mond már meg nekem hogy négy év alatt hogyan lehet lakást összehozni. Ha megteszed hajlandó leszek pucsítani neked. D
12/27 R8 válasza:
Ahogy írták,amig nem vagy független tőlük ,inkább ne mond meg . 4 év alatt Magyarországon nem lehet egy lakás árát összerakni.
13/27 anonim válasza:
Akkor előbb minek írtad? Így nem kapod meg a fenekem.
14/27 csakegynagysenki válasza:
Míg nem jársz pridera meg nem reklàmozod magad addig nincs veled gond. Én hetero vagyok (megjegyzem). Keress egy barátot aki lany es eljatszana azt a szerepet hogy a csajod. Akkor kapsz plusz2-3 évet.
15/27 anonim válasza:
vagy változz meg, és legyél heteró, és nem lesz bajod. ennyi az egész. hagyd ezt a divat hülyeséget,h mindenki bu zi lesz
16/27 anonim válasza:
én 16 évesen ugyan így állok, homofób szülők és ilyenkor ha nem is kitagadnak, de nagyon másképp néznek rád! Én sem mondtam el, és nem is tervezem. Rafinált dumákat kell benyomni, hogy pl. mikor dolgoznak volt nálad egy csaj:D Meg kérdezik van valaki: most, nem kell kapcsolat stb...:D Nem kell itt semmi rosszat érezni, csak nyugtató szavakat kell tenni feléjük és akkor semmit nem fognak levágni:D Aztán mikor már saját kereseted van, és el költözöl utána elmondhatod:D És emiatt bűntudatod se legyen, mert ez nem olyan hazugság, ezzel senkinek sem ártasz, ez a saját életed védelmezése a külső hatásoktól:))
17/27 A kérdező kommentje:
#15 Ha neked azt mondják, hogy változz meg és legyél meleg, akkor te meg tudod azt tenni? :P Ugye hogy nem :P Ugyanigy én sem fogom szeretni a lányokat, csak azért mert azt úgy kell :P
2015. júl. 22. 12:07
18/27 anonim válasza:
minek akarnék meleg lenni? azzal csak a baj van.
te hisztizel , tipikus
19/27 anonim válasza:
#15 Te egyáltalán tudod mi az hogy nemi identítás? Ezt nem lehet megváltoztatni, melegnek született akkor nem fog heteróvá változni, ha akar, ha nem, és ez fordítva is így van. 16/ mekeg srác
20/27 anonim válasza:
kedves 16 éves mekeg srác. próbálkozz inkább te is váltani, mert a homiság csak bajt hoz rád.
nem lenne jobb nővel lenni? egyszerűbb.
bonyolítod a dolgaidat te is divatból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!