Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha állandóan női ruhát hordok?
Figyelt kérdés
Ebbe érzem jól magas és szeretem is hordani.
20f
máj. 15. 22:17
1/12 anonim válasza:
Akkor hordjad. Miért érdekel más véleménye?
2/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. Ha ez tesz boldoggá hát hordjad. Viszont vedd számításba, hogy jó magas nem leszel tőle.
6/12 anonim válasza:
Ha az alkalomhoz illő és tudod is viselni akkor nem.
Ismertem egy gyereket, ő is szeretett női holmikban járni-kelni az utcán de a összeállításai sokszor nekem már túlzásba hajlottak. Leopárd mintás cicanaci meg ilyenek. Úgy éreztem nem tudja a különbséget az elegáns és a közönséges között. Mert ha pozitívan emel ki akkor elegáns, de ha negatívan akkor viszont már közönséges lesz tőle az ember.
7/12 anonim válasza:
Ha mások véleménye érdekel egy ilyen lényegtelen dologban, akkor te érzed cikinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!