Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha?
Figyelt kérdés
Egy nős férfit szeretek halálosan kb.3éve ,és nem tudom őt sehogysem kiverni a fejemből. Minden nap minden percében rá gondolok,és egyfolytában sírok ,hogy nem lehetek mellette. Jóban vagyunk,sokmindent megbeszélünk. És azt mondta ,ha nem lenne senkije meg.na.
Mit tegyek?
Én is akarom és kívánom őt. De tudom ,hogy úgy se csalná meg a feleségét.
2016. szept. 24. 23:23
1/8 anonim válasza:
vedd fel a kesztyűt aranyom. ez nem ilyen játék. csavard meg úgy, hogy ő sem tudja mit csinál és te sem.
2/8 anonim válasza:
Próbálj meg elszakadni tőle. Nem veszem olyan biztosra, hogy nem csalná meg a feleségét, talán csak nem volt alkalma még rá vagy valami nem tetszik benned neki. De aki ilyen kijelentéseket tesz, nem véletlenül teszi... Még csak nem is szánalomból. Szóval koncentrálj a saját életedre, próbálj vidám lenni, jönnek majd más pasik, jobbak is. Őt meg szépen építsd le, hagyd meg a feleségének.
3/8 anonim válasza:
Vagy van az az út is, amit 1-es ír, de én nem tartom etikusnak és amilyen érzékeny vagy... Ez a férfi nem lenne szerelmes beléd, akkor se, ha csoda történne és ott hagyná érted a nőjét... Valószínűsíthető, hogy te is erre a sorsra jutnál... Inkább hagyd a fenébe, csak tönkretesz.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Nem tudok tőle elszakadni,ha nem keresem akkor is rá gondolok egyfolytában egésznap,nem tudom kiverni a fejemből nem megy. Gondolkodtam azon is ,hogy megmondom neki,hogy szeretem és hátha megkönnyebbülök. Csak nem tudom mit szólna? Tudom ,hogy nem hagyná el a feleségét miattam és nem is akarom ,hogy elhagyja csak legyen egy kicsit velem is.
2016. szept. 24. 23:46
6/8 anonim válasza:
Persze, hogy nem tudod elfelejteni, ha mindennap gondolsz rá. Szerintem képben van, azért is mondta azt, amit. Beérnéd a szerető szerepével? Szétzilálnál egy házasságot? Lelked rajta. Akkor most tulajdonképpen csábítási tanácsokat kérsz? Kb. ugyanaz, mint amit az előbb írtam... Csak persze ne szakítsd meg vele a kapcsolatot, hanem az orra előtt csináld ezt. Végső esetben egy kis alkohol mindenre megoldás lehet...
7/8 anonim válasza:
Szerintem, ha lenne is valami köztetek, akkor te max. a szerető szerepet töltenéd be nála. :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!