Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Családos férfi vagyok. Viszont vágyat érzek egyik alkalmazottam iránt. Már csokoloztunk. Hogy allitsam le magam?
Egyet értek az előttem hozzászólóval ❗
Én magam is ezt tanácsolom.
Hát akkor válj el! A gyerekek és feleséged is jól jár.
A te farkad is boldog lehet.
Két gond is van.
(1) Hogy megcsalod a feleségedet, úgy is be fog következni, de ez elég nagy görénység ám! Ne reménykedj, le fogsz bukni, el fogsz válni, a család megy a levesbe. Tipikus sztori.
(2) De a munkahelyen kell ezt ba s z ki? Ennyi büszkeség nincs benned? Szerintem a munkahely nem erre való. Főleg ha a beosztottad, alkalmazottad, akkor az érdeklődése nem őszinte csak természetes függés. Amit csinálsz az meg visszaélés a hatalmaddal.
Gáz vagy haver.
Ne legyél már butus! ;) Mi másért lenne veled? :D
Nekem is ha lenne egy butuska,pénzes főnököm aki gerjed rám nem teketóriáznék! Lehúznám pénzzel. Ha egyszer ennyire hülye.. :D
Utolsó! Nem mindenki olyan, mint te.
Kérdező!
Szereted a feleségedet? Ez iránt a lány iránt mit érzel? Csak szexuális vágy, vagy több is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!