Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, amiért a túl nagy pénisze miatt hagytam ott?
Van egy srác, aki régebb óta tetszett nekem. A hétvégén találkoztunk is egy buliban, majd a lakásán kötöttünk ki, én is akartam és ő is. Azonban mikor levette a nadrágját, egy hatalmas pénisszel találtam szembe magam, hirtelen köpni nyelni sem tudtam, akkora volt. Képtelen voltam bármit kezdeni vele, hosszúságra és vastagságra is hatalmas, ezért felöltöztem és eljöttem, kicsit szégyellem magam, ő azért rendes volt, nem csinált semmit.
Manapság pedig szidom magam, és kaparom a falat, csak rá tudok gondolni, mert iszonyatosan izgató.
Szeretnék vele lefeküdni, de az eset óta nem tudom, hogy látni akar -e. Hogyan adnátok a tudomására?
ciki
én azért lejátszottam volna vele még ha nem is ment be
tudod egy jó petting még lehetett volna kölcsönös orállal ...
azt nem értem h miért KELL dugni is
spec nekem volt olyan kapcsolatom ahol csak petting volt és kielégitő volt neki és nekem is
pont a nagy mérete miatt
próba megvolt párszor de ha túl nagy akkor túl nagy a behatoláshoz
de a szex nem csak a dugást jelenti ....
nem nem mértem le ...
mert majd mérőszalaggal mászkálok szexelni
istenem de szánalmas ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!