Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek a magasabb intelli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a magasabb intelligenciával rendelkező, kimért, udvarias, tisztelettudó férfiak az ágyban is a visszafogottabb, csendesebb nőket szeretik?

Figyelt kérdés
Az életben ugye mindig komoly,nyugodt,kiegyensúlyozott,hasonló intelligenciájú partnert választanak. Ezek a nők az ágyban sem annyira szenvedélyesek,lazák,játékosak. Ez szerintetek zavarhatja ezeket a férfiakat? Remélem jó a kategória.
2016. júl. 21. 19:18
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
70 százalékos,köszönöm,hogy szétbarmoltad a kérdésem. Ha nem tudsz a kérdéshez vonatkozóan válaszolni,nem kell írni semmit. Ilyen egyszerű. A többieknek köszönöm,jöhetnek még vélemények,tapasztalatok :-)
2016. júl. 21. 21:06
 12/27 anonim ***** válasza:
Nincs mit , itt vagyok ha szükség van rám. Ha nem a magas lóról kérdeztél volna talán válaszoltam volna értelmesen
2016. júl. 21. 21:16
 13/27 A kérdező kommentje:
Magas lóról?
2016. júl. 21. 21:27
 14/27 anonim ***** válasza:
"Na látom nem sok érintett van itt gykn :D "
2016. júl. 21. 21:30
 15/27 A kérdező kommentje:
Jajj ezt csak viccnek szántam,de ott is volt a szmájli a végén. Hogy miért vetted személyes sértésnek,azt talán csak te tudhatod.
2016. júl. 21. 21:32
 16/27 anonim ***** válasza:
Na tessék és most is oltogatsz. A kérdésed alapján megítéltelek és erre erősítettél rá a hozzászólással. Ez van, de most már nem annyira gondollak merevnek
2016. júl. 21. 21:35
 17/27 A kérdező kommentje:
Az elejêtől kezdve félreértettél,bántásnak vetted minden mondatom,erről nem én tehetek. Én nem bántottalak téged egy szavammal sem. De fejezzük ezt be. Megvagyok a véleményed nélkül is a kérdésben (tudom,most is nagyképű voltam. De te nem.).
2016. júl. 21. 21:43
 18/27 anonim ***** válasza:
Nem nagyképű, hanem praszt vagy, éppen kezdtem volna normálisabb hangot megütni veled, te meg rögtön elmész s#ggfejbe. Megmondom mi a baj veled és nyápic barátoddal, miért nem fogod a büdös életben élvezni a d#gást ( meg ne botránkozz ezen a szón kiscsillag): az hogy annyira önteltek vagytok és annyira magasabb rendűnek hiszitek magatokat, hogy a szexet valamiféle gusztustalan proli dolognak tartjátok, ami csak egyfajta állati csökevény és ilyen finom emberekbe mint ti nem lehet semmi állatias. Viszont a pasid pömpölője előbb-utóbb utat talál majd egy finom vadmacskába, te meg maradsz magadba
2016. júl. 21. 21:53
 19/27 A kérdező kommentje:
Semmiben sem találtál be. Kérlek,kímélj meg az idióta agymenéseidtől,fárasztó.
2016. júl. 21. 21:56
 20/27 anonim ***** válasza:

38/F Illik rám a személyleírás. Az intelligenciámat sosem mértem, de próbálok minden élethelyzetben udvarias, tisztelettudó lenni.

A magam részéről a válasz a kérdésre: NEM.

Természetesen szeretem, ha nyugodt, kiegyensúlyozott a nő, ... az ágyon kívül.

Az ágyban legyen elképesztően szenvedélyes. Nyugodtan faljon fel!

2016. júl. 21. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!