Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, Manapsag tenyleg olyan kirivo esetnek szamit, hogy az elettarsak (hetero) minden nap szexeljenek egymassal?
A baratom azt mondja most 2 ev utan, h heti 1 szexet akar csak. Az megismerkedesunk elejen letisztaztam, h minden nap 1 ora szex az alap nekem, kulonben kirugom. Megkerdeztem, h ez oke-e. Allitotta, h oke.
Igy olyan igazsagtalan helyzetben erzem magam. Nem birom szex nelkul /ilyen keves szexszel egy parkapcsolatban.
30-as par vagyunk
A kompromisszumról hallottál már?
Szerencsétlen két éve nyomja veled a napi egy óra szexet miközben a háta közepére sem kívánja?Jó kis kapcsolat lehet,mintha két idegen lennétek akik naponta szexelnek.
Ha kirúgod keress egy szexrobotot aki minden téren alkalmatlan a kapcsolatra,de legalább gyakran akar szexelni.
Te nem vagy normális, azt kell mondjam.
Oké, nagy az igényed, de napi 1 óra fixszel a hölgy könnyen viccel... Én is nagy kefélőgép vagyok, de ha együtt élek valakivel, akkor ez a napi 1 óra azért elég erőltetett.
Ha valóban nem bírod, akkor vagy vegyetek neked valami játékszert(marhára sok tartalék elemmel) vagy hagyd el és keressél magadnak 2-3 bikát.
Akinek van normális munkája, az valószínűleg normális szexuális életre is vágyik egy normális barátnővel.
3 honapja kezdte el ezt. Addig minden nap volt szex mindkettonk oromere.
Huseges tipus vagyok, meg a 3-as se fer bele egyikunknek sem.
Akkor viszont valami okozza a változást.
Ez lehet ideiglenes (keresd meg a kiváltó okot, tegyél ellene, hozd rendbe) vagy végleges (jussatok kompromisszumra, pl. egy kis laza petting).
Amúgy a minden nap sztem is sok, ha már együtt éltek.
Nem tudom,hogy irigyeljem vagy sajnáljam a párodat.
Hogy lehet így komoly kapcsolatot létesíteni,hogy " minden nap 1 ora szex az alap nekem, kulonben kirugom".
Semmi más nem számít csak,hogy meg legyen a napi 1 órád?
Rossz hírem van!Korral a tesztoszteron szint csökkenésével, egyre kevesebbet fog igényelni a párod.Akkor ki fogod rúgni?
F40+
Kb a 3. talalkozonkon ezt kozoltem vele, h ennyi az igenyem. Ha azt mondja, nem megy ez, akkor nem huztam volna az idejet. De ugy ment , h naponta szexeltunk es lathatoan orult neki.
Az uj munkahelye, amit imad kb 3 honapja van. Valtozas: azota szokott vissza a cigire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!