Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Miért nézitek le a "szűz" pasikat?
Figyelt kérdés
Jó, valóban nem általános, hogy 25-27 éves embereknek nem volt még szexuális kapcsolatuk, de ennyire le kell miatta nézni? Mi a baj ezzel?2016. ápr. 26. 17:17
1/45 anonim válasza:
Manapság már fiatal korban elveszitik a szüzességüket. Én nem kezdenék ki egy 25 éves szüz pasival,mert éretlennek tartanám aki nem ért a nőkhöz,számomra visszataszito.
2/45 anonim válasza:
Én is 25 éves szűz vagyok, hát sok csajnál lúzerek vagyunk emiatt, mert erre szokták bunkón válaszolni, hogy nem akarnak ők tanítónéniset játszani. Én emg ilyenkor szoktam azt mondani, hogy akkor D.Ö.G.Ö.L.J.E.T.E.K. MEG!
3/45 anonim válasza:
Én még mindig nem értem, hogy miért kell megmondani a csajnak, hogy szűz vagy?
4/45 A kérdező kommentje:
17:18 : Nem ért a nőkhöz, máskülönben nem lenne szűz. Viszont most már késő hozzászokni?
2016. ápr. 26. 17:23
5/45 anonim válasza:
Egy kapcsolat alapja a jó szex, kellő tapasztalat híján mégis mit lehet várni.
6/45 anonim válasza:
#1-esnek: jó kis qrva lehetsz, leszophatnál... :-)
#2-esnek: megteheted, én a helyedben csak azt tenném, amit a nők is, lefeküdnék velük és eldobnám utánna őket a pics*ba... :-)
KÉRDEZŐNEK: Azért nézik le a szűz pasikat, mert félnek attól, hogy véletlenül beleélveznek a puncijukba és teherbe esnek, az meg azért lenne baj, mert gyereket kellene nevelniük és elesnének még sok száz f*.sztól, amit bekaphatnának... :-)
7/45 A kérdező kommentje:
17:22 : Van némi komplexusom ezen a téren.
17:24 : Ettől függetlenül miért ne lehetne akár idővel jó is?
2016. ápr. 26. 17:27
8/45 anonim válasza:
Én nem nézem le, szerintem alapjáraton ezzel nincs baj ha amúgy teljesen normális, rendes ember. És én személy szerint tudni szeretem hogy a barátomnak hány kapcsolata volt, amikben mik történtek, stb és nem örülök ha hazudink nekem...nagyon nem. Azzal problémám van aki hazudik, azzal aki szűz azzal nincs.
9/45 anonim válasza:
Kapcsolat alapja a szex sokaknál, de nem feltétlenül mindenkinél. Van azért ami pl. nekem a szexnél sokkal jobb, ha van kit szívből szeretni és lehet hozzá kötődni lelkileg, ragaszkodni. De az emberek többségének férfiakat és nőket tekintve is a szex egy kapcsolat alapja, olyanok ezek az emberek, mint az állatok, hogy a dugás a lényeg. Mert az állatnak is van ösztöne, vágya a dugásra, csak mondjuk nem szeretik egymást a bagzó macskák szívből, bár sok embernél is a szeretet kimerül a nagy szexcsatákban.
10/45 anonim válasza:
Én nem nèzek le ezért senkit. Sokkal inkább zavar ha sok nővel volt már..az inkább taszít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!