Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan cserkésszem be a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan cserkésszem be a szomszédnőt?

Figyelt kérdés

35-40 körüli, egy max 5eves gyereke van, férjét már egy ideje nem láttam. Nem tudom a nevét sem csak a kocsija rendszámát.

Nem is a közvetlen szomszédunk csak az egész utca tele van társasházzal, mivagyunk a 6.ban, ők a 2.ban

20f

2016. márc. 27. 22:24
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Felejtsd el, esélytelen.
2016. márc. 27. 22:27
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Így biztosan sikerül: [link]
2016. márc. 27. 22:28
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy. Éretlen kis p**cs vagy még.
2016. márc. 28. 06:25
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem vagyok éretlen, ezt vissza kell utasítsam :) Bár nyilván ismeretlenül könnyű vagdalkozni

20 évesen le akarok feküdni egy 15 évvel idosebbel mi ezen az éretlenség?

2016. márc. 28. 13:31
 5/8 anonim ***** válasza:
13%
Az egész hozzáállásod éretlen.
2016. márc. 28. 13:35
 6/8 anonim ***** válasza:
53%

Olvasd el: [link]

Térképezd fel a szokásait!

Hol melózik?

Hol sportol?

Van-e kanja?

Hol vásárol?

Miket szeret?

"Véletlenül" találkozzatok össze.

2016. márc. 29. 09:58
 7/8 anonim ***** válasza:
17%
Nem az a baj, hogy egy 15 évvel idősebb nővel akarsz lefeküdni, csak eléggé elhanyagolható az esélye, hogy ő is éppen egy 15 évvel fiatalabb férfit keres. Nem tudom, hogy elvált, vagy mi van a férjével, de gyereke mindenesetre van - ha egyáltalán kell neki új társ, valószínűleg ő is egy viszonylag érettebb, felelősebb férfit akar majd, benned pedig valószínűleg nem fogja ezt megtalálni - egyszerűen túl fiatal vagy.
2016. márc. 29. 12:32
 8/8 anonim ***** válasza:
54%

"Nem tudom, hogy elvált, vagy mi van a férjével, de gyereke mindenesetre van - ha egyáltalán kell neki új társ, valószínűleg ő is egy viszonylag érettebb, felelősebb férfit akar majd, benned pedig valószínűleg nem fogja ezt megtalálni - egyszerűen túl fiatal vagy."

VAGY!!!

Éppen örül,hogy megszabadult a lúzer férjétől és most akarja bepótolni a házasság és a puja miatti elveszett éveket! És ehhez keres fiatal kant.

Hajrá!

2016. márc. 29. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!