Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tudnék tenni annak érdekéb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék tenni annak érdekében, hogy a barátom ellazuljon?

Figyelt kérdés

Neki én vagyok az első rendes kapcsolata, az első szerelme. Nekem már voltak kapcsolataim és lefeküdtem már mással is. 3 hónapja vagyunk együtt, de még nem feküdtünk le. Orál már volt, viszont ő akkor sem tudja elengedni magát és nem szokott elélvezni... :/ Pedig azt mondja jól csinálom és ez látható is rajta, de valami baja mégis van. Gondolom mert legelőször sem sikerült elmennie és azóta ezen kattog és halmozódik... Szexelni meg még mindig nem akar, én nem erőltetem, de már vágyom rá.

Nagyon bánt a dolog, hogy nem tudok neki segíteni, hiába mondok neki bármit, hiába próbálom megnyugtatni, nem használ semmi. Az orál technikáimat is váltogattam, kísérleteztem, rájöttem hogy neki hogy a legjobb, tehát nem ezzel van a gond. És nem is hagyom abba hamar, volt egyszer 3/4 órás is, és akkor sem sikerült.

2016. márc. 18. 10:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Sztem,ha egy pasi ennyire befeszult ezektol az intim pillanatoktol akkor jol gondolod az a megoldas h el kell lazitani.Nekem is volt reszem ebben,csak ott merevedesi problema volt.En ugy csinaltam,h tipikusan kerultem az olyan direkt helyzeteket amik arra utalnak h legyen szex.Amikor ugy ereztem eleg ido telt el akkor szepen lassan lehet inditani a dolgot masszazs,simogatas,csokolozas..stb minden ami petting(de ennyi) ne tortenjen elvezes,aztan kovetkezo alkalommal ugyanez csak kicsit tobb,hagyd h o okozzon oromet te neki direkt nem,harmadszorra ugyanez csak kicsit kenyeztesd ot is es igy tovabb.Amikor nem erzi kenyszernek h el kell elveznie total ki lesz ehezve es megy magatol a dolog.Direkt mondhatod is neki h nem varsz el semmit
2016. márc. 18. 11:02
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
Lapát! Minenk szenvedsz egy szarral?
2016. márc. 18. 11:16
 3/18 anonim ***** válasza:
Nöként én mást tanácsoltam volna, de jó hogy nem tettem, ugyanis az első válaszolónál a pont. Ráadásul ő férfi, volt is hasonló tapasztalata, tudja mit beszél. Szerintem is az lesz a jó megoldás amit ő mond.
2016. márc. 18. 11:16
 4/18 anonim ***** válasza:
Azért "szenved" vele mert szereti. Inkább meg akarja oldani a problémát minthogy azért szakítson. Ha mindenki kidobná a párját az első adott fennakadásnál, aligha lennének tartós kapcsolatok. Semmiféleképpen ne vedd ellenségeskedének a kommentem 2.válaszoló. Csak leírtam az okot és a választ a kérdésedre.
2016. márc. 18. 11:20
 5/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :)

Igen kettes, a négyes leírta az okot :) És nem szenvedek. Én kielégülök rendesen, de szeretném, ha neki is sikerülne. Nem fogom emiatt a szerelmemet kidobni, inkább megoldanám a helyzetet.

2016. márc. 18. 11:25
 6/18 anonim ***** válasza:

Nekem is előbb volt orál mint szex, én is képtelen voltam elmenni, valahogy az egész totál rossz volt, a makkom egyszerűen túl intenzíven érezte a dolgot, előbb jött rán a pisilhetnék, mint, hogy elélveztem volna... Az egész egy nagy csalódás volt számomra, főleg mivel előtte mindig szopós videókra vertem és mindig ez volt az álmom, sztán kiderült, hogy egy vacak élmény...

Emiatt én is féltem az első szextől de szerencsére az én barátnőm talpraesettebb volt mint te, ő fogta magát és beleült... A kukimnpedig abban a pillanatban, hogy éreztem, milyen forró és nedves helyen van... Egyáltalán nem éreztem a makkommal sem semmi kellemetlent, mint a szájában... Gyakorlatilag azonnal elélveztem az első puncis behatolásnál... Szopni meg a mai napig szophat akár órákon át is, egyszerűen túl intenzív az érzés ahhoz, hogy elmenjek vele... Csak előjátékra jó...

Nyalni voszont szeretek nagyon és barátnőm os szereti :)

2016. márc. 18. 11:28
 7/18 anonim ***** válasza:
Bár a szemed kifolyik, mire elolvasod, de érdemes megfogadnod az első válaszban leírt tanácsot. Türelmesnek és megnyugtatónak kell lenni, mert általában segít. Ha nem, akkor az már szakember hatásköre.
2016. márc. 18. 11:30
 8/18 anonim ***** válasza:
Elso valaszolo vagyok,koszonom a felpontozast.Fereertes tortent en No vagyok.Rosszul fogalmaztam,az elozo baratommal kerultem hasonlo helyzetbe(igy ertettem a voltam mar hasonlo helyzetbent) de nalunk ezt a megoldsst talaltam ki es ez vezetett sikerhez.Bar irto sok turelem kellett hozza es,ha nem sikerul elsore nem.kudarckent megelni
2016. márc. 18. 11:39
 9/18 A kérdező kommentje:
Jól van hatos, én nem akarok úgy beleülni hogy azt mondta még nincs rá felkészülve...:D De köszi a te válaszodat is.
2016. márc. 18. 11:46
 10/18 anonim ***** válasza:

Ha egy pasi "nincs felkészülve" akkor szorong valami irracionálnis dologtól és nem is lesz felkészülve... Ha 3 hónap után még nem volt ideje felkészülni... Akkor nem is fog...

Bár persze kor függő is lehet, ha 14 évesek vagytok, akkor elfogadom...

2016. márc. 18. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!