Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék tenni annak érdekében, hogy a barátom ellazuljon?
Neki én vagyok az első rendes kapcsolata, az első szerelme. Nekem már voltak kapcsolataim és lefeküdtem már mással is. 3 hónapja vagyunk együtt, de még nem feküdtünk le. Orál már volt, viszont ő akkor sem tudja elengedni magát és nem szokott elélvezni... :/ Pedig azt mondja jól csinálom és ez látható is rajta, de valami baja mégis van. Gondolom mert legelőször sem sikerült elmennie és azóta ezen kattog és halmozódik... Szexelni meg még mindig nem akar, én nem erőltetem, de már vágyom rá.
Nagyon bánt a dolog, hogy nem tudok neki segíteni, hiába mondok neki bármit, hiába próbálom megnyugtatni, nem használ semmi. Az orál technikáimat is váltogattam, kísérleteztem, rájöttem hogy neki hogy a legjobb, tehát nem ezzel van a gond. És nem is hagyom abba hamar, volt egyszer 3/4 órás is, és akkor sem sikerült.
Köszönöm szépen! :)
Igen kettes, a négyes leírta az okot :) És nem szenvedek. Én kielégülök rendesen, de szeretném, ha neki is sikerülne. Nem fogom emiatt a szerelmemet kidobni, inkább megoldanám a helyzetet.
Nekem is előbb volt orál mint szex, én is képtelen voltam elmenni, valahogy az egész totál rossz volt, a makkom egyszerűen túl intenzíven érezte a dolgot, előbb jött rán a pisilhetnék, mint, hogy elélveztem volna... Az egész egy nagy csalódás volt számomra, főleg mivel előtte mindig szopós videókra vertem és mindig ez volt az álmom, sztán kiderült, hogy egy vacak élmény...
Emiatt én is féltem az első szextől de szerencsére az én barátnőm talpraesettebb volt mint te, ő fogta magát és beleült... A kukimnpedig abban a pillanatban, hogy éreztem, milyen forró és nedves helyen van... Egyáltalán nem éreztem a makkommal sem semmi kellemetlent, mint a szájában... Gyakorlatilag azonnal elélveztem az első puncis behatolásnál... Szopni meg a mai napig szophat akár órákon át is, egyszerűen túl intenzív az érzés ahhoz, hogy elmenjek vele... Csak előjátékra jó...
Nyalni voszont szeretek nagyon és barátnőm os szereti :)
Ha egy pasi "nincs felkészülve" akkor szorong valami irracionálnis dologtól és nem is lesz felkészülve... Ha 3 hónap után még nem volt ideje felkészülni... Akkor nem is fog...
Bár persze kor függő is lehet, ha 14 évesek vagytok, akkor elfogadom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!