Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy a 14-15...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a 14-15 évesek "ragadnak" rám?

Figyelt kérdés

Én tökre örülök neki tényleg, csak az a baj, hogy nem igazán tudom őket komolyan venni. 10-ből 9 ilyen lányt a szex érdekel és hasonló dolgok, abból mondjuk fele bele is menne hogy kipróbálja. De én már 25 vagyok, lassan 26... most komolyan bele kéne menni egy ilyenbe? Nem egy szexet akarok hanem egy kapcsolatot. Lehet egy ennyi idős lányt komolyabban venni? Nem túl nagy a korkülönbség?

Az ilyen 22-25 körüli lányok meg szinte vissza se írnak, nagyképűek vagy valami hasonló. Ha lenne egy lány ebből a korosztályból aki normálisabb és érezném hogy komolyan gondolja, még el is hinném. De a fiatalok... hát nem tudom. Jó lenne valahogy az ő nyitottságukat ötvözni ezzel :)

Mi lehet a megoldás? Vajon hol lehet találni egy kedves normális lányt? Akivel korban is passzolunk. Ennyire nehéz tényleg? Nem modellt vagy professzort keresek csak egy átlagos kedves lányt. Aki lehetőleg ne 14 legyen.

2016. jan. 6. 18:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
33%
Én 25 vagyok. Nem tudok szót értem egy 15-6 évessel mert szellemileg nem kielégítő Számomra. De szexelni jó Velük.
2016. jan. 6. 18:20
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom te milyen közegbe járkálsz, de én 23 évesen valahogy nem sok 14-15 éves kiscsajjal lépek kapcsolatba.. Bulikban 18-20 körüli/fölötti korosztály van. Utcán észreveszem ha néznek engem, vagy tetszek nekik, de ilyet nem tudom hol lehet tapasztalni, hogy szexelni akarnának veled, vagy ilyesmi. :D
2016. jan. 6. 18:22
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
mégis hogy a búbánatba ragadnak rád 14 éves lányok? 25 évesen én konferenciákra utaztam, birkóztam a világgal, edzettem, hajtottam a melóban, stb, de zéró 14 évessel beszéltem nagyjából 10 éve.
2016. jan. 6. 18:23
 4/13 anonim ***** válasza:
Mert mar regota nem furodtel...
2016. jan. 6. 18:27
 5/13 A kérdező kommentje:
Én is hajtok a melóban, mellette viszont próbálok ismerkedni. Bulikba nem járok.
2016. jan. 6. 18:30
 6/13 anonim ***** válasza:
88%
De középiskolába jársz ismerkedni vagy mi? :D Netán tanár vagy gimiben? Engem nem szoktak leszólítani 14-15 évesek, hogy "figyi már, tetszel, szexelünk?" szintű szöveggel. Ráadásul az írásod alapján nem 1-2 lányról van szó. Ha meg neked érettebb lányok kellenek, akkor gondolom te sem szólítod le őket. Szóval valahogy ezt nem tudom elképzelni.
2016. jan. 6. 18:35
 7/13 anonim ***** válasza:
88%
Online ismerkedsz? Ott tényleg sok a tinilány...
2016. jan. 6. 18:35
 8/13 A kérdező kommentje:
Igen, online ismerkedem mert a környéken nincs semmi. Gondoltam, hogy azért vannak emberek a neten hozzám hasonló cipőben és lányok, dee nagy része tini tényleg.
2016. jan. 6. 18:40
 9/13 anonim ***** válasza:
52%
Küldd őket hozzam, én tudom ezt kezelni.
2016. jan. 6. 18:41
 10/13 anonim ***** válasza:

A 14-15 évesek próbálják azt mutatni a nagyvilág felé, hogy ők már felnőttek, ezért kezdenek ki idősebb pasikkal. De az előttem szólok sok igazságot elmondtak, általában szexre "jók" kinek mi tetszik, de szellemileg nem sokat tudnak hozzáadni egy társalgáshoz. Maximum beszélgethettek arról, hogy milyen szemét a töri tanárjuk. Az online ismerkedés emiatt sokszor fekete lyuk, inkább menj el bulikba - bár én is döbbentem meg egy-két lányon ott, miután kiderült, hogy 13-14 évesek és a smink/ruha/magassarkú/cigi és viselkedésből 25nek is elmentek.

20L

2016. jan. 6. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!