Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a 14-15 évesek "ragadnak" rám?
Én tökre örülök neki tényleg, csak az a baj, hogy nem igazán tudom őket komolyan venni. 10-ből 9 ilyen lányt a szex érdekel és hasonló dolgok, abból mondjuk fele bele is menne hogy kipróbálja. De én már 25 vagyok, lassan 26... most komolyan bele kéne menni egy ilyenbe? Nem egy szexet akarok hanem egy kapcsolatot. Lehet egy ennyi idős lányt komolyabban venni? Nem túl nagy a korkülönbség?
Az ilyen 22-25 körüli lányok meg szinte vissza se írnak, nagyképűek vagy valami hasonló. Ha lenne egy lány ebből a korosztályból aki normálisabb és érezném hogy komolyan gondolja, még el is hinném. De a fiatalok... hát nem tudom. Jó lenne valahogy az ő nyitottságukat ötvözni ezzel :)
Mi lehet a megoldás? Vajon hol lehet találni egy kedves normális lányt? Akivel korban is passzolunk. Ennyire nehéz tényleg? Nem modellt vagy professzort keresek csak egy átlagos kedves lányt. Aki lehetőleg ne 14 legyen.
A 14-15 évesek próbálják azt mutatni a nagyvilág felé, hogy ők már felnőttek, ezért kezdenek ki idősebb pasikkal. De az előttem szólok sok igazságot elmondtak, általában szexre "jók" kinek mi tetszik, de szellemileg nem sokat tudnak hozzáadni egy társalgáshoz. Maximum beszélgethettek arról, hogy milyen szemét a töri tanárjuk. Az online ismerkedés emiatt sokszor fekete lyuk, inkább menj el bulikba - bár én is döbbentem meg egy-két lányon ott, miután kiderült, hogy 13-14 évesek és a smink/ruha/magassarkú/cigi és viselkedésből 25nek is elmentek.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!