Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti mit gondoltok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit gondoltok ezekről a pasi szokásokról?

Figyelt kérdés

Először is szeretném leszögezni, hogy fiú vagyok, és azért lányoktól kérdezem inkább, mert fiúknál a gyakoriság miatt biztos már az elején sok ellenséget gyűjtök.

"Jajj, ezek a fiúk"

Ez általában akkor hangzik el, amikor egy lány körül van véve pasikkal, akik éppen a humorfesztivál különdíjára pályáznak olyan jól bejáratott poénokkal, amikkel az adott lányt épp szex témával ugratják, vagy bizarr dolgokat mondanak (pl, szarás)

Még ennek vannak kreatívabb változatai, de pl itt a fórumon a legunalmasabb ezeket olvasni.

Már nem egyszer kaptam privátot kantól, aki valamiért vélelmezte hogy lány vagyok és máris rám írt, hogy hogyan szeretem izgatni magam. Ilyenkor persze mindig odaírnak egy ":P" jelet hogy mutassák milyen belevalóak.

- Kérdezem - Ez, nem gáz?

Más nincs rajtam kívül, aki ilyenkor szívesen tagadná a nemét? Az végtelen okoskodás, nagyképű leosztás az persze minden témában megy, de általában inkább ott, amihez nem kell tudni semmit. De a kreativitás az már titkoltabb. Miért vicces 500-szorra is minden egyes nap, hogy "szexér gyere át hozzám én szívesen segítek"? Nem szánalmas, hogy előre kiszámítható, mindenki elsütötte már és úgysincs belőle semmi meg mellesleg marha unalmas? Ez azért érdekes, mert ilyenkor mindig azt akarja megmutatni, hogy milyen belevaló, közbe meg csak a szája nagy, amúgy meg egy egyszerű eszű, tejfölös szájú gyerek jó eséllyel. Képzeljük el, hogy oda rakok mellé egy milfet, 3 ember előtt hogy tessék itt van, dugd meg. Bocs, de szerintem inkább összepisálná magát, minthogy megmutatná a férfit, ahogy teszi azt, amikor kritikus szemmel pontozgatja a női selfieket is névtelenül és mondja az őszintét ugye. Csak egy jól kinéző lányra ha 8-ból 7-en ugranának "mert úgysincs jobb", az azt jelenti hogy ő 8ból 7-es, nem pedig azt hogy "hát nem rossz, olyan átlagos vagy".

Ezzel arra akarok kilyukadni, hogy miért kell azt sugallni, hogy külsőségekre szűkült lelki fogyatékosok vagyunk, a nők meg érzelmi intelligenciában fejlettebbek. Ezért mi is teszünk, pont az ilyen nyominger kiszólások miatt.

Még egy gondolat arra, hogy miért olyan nehéz lányt találni. Üzenem azoknak, akik ezen szoktak keseregni, hogy ha a lányok nagy része komolytalan vihogósnak mutatná magát "haha szex. hihihi-hahaha" mindenhol, akkor talán mi is a státusz alapján ítélnénk és a sikereseket keresnénk, akikben már megbízunk hogy nem tökfejek. Na már túl sokat írtam, előre is köszönök minden gondolatot. 22/F

2016. jan. 3. 22:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Sokat nem tudok hozzáfűzni, de teljesen igazad van! :)

23/L

2016. jan. 3. 22:36
 2/11 anonim ***** válasza:
Mélyenszántó eszmefuttatás.Ne keverd össze az internethulladékot az "odakinnel...".Én olyan üzenetet kaptam tegnap hogy "lehetek a szopikád?16/f".Nem mondom ez kicsapta a biztosítékot főleg hogy faszi vagyok.Tudkm nem hozzám szólt a kérdés de ezt ki kellett adnom magamból. :D
2016. jan. 3. 22:52
 3/11 anonim ***** válasza:
na ezt mar en is kerdeztem persze nem ilyen hosszas bemutatassal de igen feltettem ezt a kerdest en is mashogy fogalmazva. a valaszok ugyanugy trollok voltak. es nem mellesleg egynap alatt lepontoztak ugy hogy ihaj mert kimondtam(leirtam)amit gondoltam.
2016. jan. 3. 23:48
 4/11 A kérdező kommentje:
A kérdezőt nem tudják lepontozni :D Amúgy meg, az emberek nagyon buták. Nagyon. Ha teljesen ugyanazt más szavakkal mondasz el, akkor már úgy érzékelik, mást mondtál. Továbbá kiszámíthatóak és irányíthatóak, ez benne van a cégek, média és politikában teljes mértékben.
2016. jan. 4. 00:39
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom.

Naponta kapok (sajnos) olyan üzenetet, hogy "dugunk?" vagy "kinyalhatlak?"

És amikor vissza írok, hogy már ne is haragudj, nem így nyitunk egy beszélgetést, még én vagyok a lekezelő.

És nagyon igazad van, sajnos.

2016. jan. 4. 10:18
 6/11 Sunshinedoll ***** válasza:
94%

Hát, a férfiak valóban nem viccesek, ez tény :D Annál semmi nem okoz nagyobb örömet, mikor egy férfi látja, hogy nem röhögök a hülye poénján, és a tekintete megtelik horrorral. Valljuk be, nagyon kevés pasi vicces, mégis mindegyik azt hiszi magáról, hogy a humora Isten ajándéka. Nem az.

De, sok privát üzi jön, de gáz, de nem szoktam rá válaszolni.

Azt azért ne hagyd figyelmen kívül, hogy a neten sok a troll, a válaszolók egy része valószínűleg nem gondolja komolyan, amit ír, illetve ez csak egy kisebb közösség, nem mindenki olyan, de azért általánosságban szerintem is gázak a pasik. Nem kell emiatt szégyellned magad, hanem legyél normális és zabolázd meg a hülye férfitársaidat.

2016. jan. 4. 11:43
 7/11 A kérdező kommentje:

Többen mondtátok, hogy ne az internetes lurkókból induljak ki. Való igaz, talpraesettebb társaságban nem ilyen kretének a beszólásokkal.

Ahhoz, amikor jön hogy ki a lekezelő, talán kijelenthetjük, hogy a mélypontja az egésznek. Amikor még az a srác érzi magát felszabadultnak, és laza figurának. Közben szó sincs arról, hogy prűdebb lennék nála, csak fáraszt, hogy milyen csicska. Lányoknál is tapasztaltam és hallottam is ilyet amúgy. Ők mondjuk nem fiúkat ugrattak, csak aki tipikusan szerette magát perverznek éreztetni (esetleg úgy is, hogy szűz volt), majd hallom róla hogy milyen debil frusztrációi és komplexusai vannak, a másiknak csak a szája volt nagy ugyanúgy a barátnője felé, mindig arról beszélt hogy dugni kéne, majd lett egy barátjának és mindjárt szende lett és azt hiszem fél-1 évet akart várni "hogy ne legyen túl korai", meg sajnos én is tapasztaltam gyöngyszemet. Tele volt korlátokkal, távolságtartó és nagyon kihasználó volt, adni utált (mert azzal megy az idő) de mindent önérzetesen elvárt hogy neki tökéletesen jusson ki. Tehát mindkét nemnél van ilyen képmutató, aki addig nagy ember, amíg nincs alkalma megmutatni. De a lányok legalább nem beszólogatásra használják.

A humort egyébként én nem nézem ilyen szigorú szemmel, mindenki úgy próbálkozik, ahogy tud. Csak, amíg ez önmagát ismétli és süt róla a felvágás "épp maszturbálok, esélyem sincs nálad, de azért rád írok hogy hány centis", az se nem irónia, se nem poén, se nem lazaság, és az ilyet szerintem is le kell oltani. Másból nem tanul és továbbra is azt hiszi, hogy ő egy huncut csibész.

2016. jan. 5. 00:05
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem lehet mindig vérkomolynak lenni.

Én több, mint 95%-ban érdemben válaszolok. A többi meg poén részemről, főleg, ha odaillik, és olyankor általában szójátékra építek, nem annyira vulgaritásra.

2016. jan. 15. 19:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Akkor te most a "jajj, ezek a fiúk" közül a megmondó harmadik szerepében igyekszel tetszelegni?
2016. febr. 16. 02:14
 10/11 A kérdező kommentje:
Inkább, mint az olyan istentelenül kretének közé, aki csak azért írt ide, mert magára ismert egy másik kérdésnél és ezért nem ért egyet ;)
2016. febr. 16. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!