Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rendkívül makacs nőt hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendkívül makacs nőt hogy kell kezelni?

Figyelt kérdés

Egy valójában, értelmes, okos nőről lenne szó, akinek lelki problémái vannak, félelmei, egy régi kapcsolata miatt. Ehhez rendkívüli makacsság társul, ami előjön néha, ellehetetlenítve a helyzetet. Változó hangulató és visszatáncol, fél, megijed egy kapcsolatban.

Van erre valami ésszerű megoldás?

Hogy lehet kibillenteni ebből a patthelyzetből?

Ésszerű és értelmes válaszokat szeretnék, ha van rá mód.

Köszönöm!

2015. nov. 23. 12:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

De milyen félelmek ezek pontosabban?

Mitől ijed meg újra és újra.

Én is nagyon makacs lány vagyok sajnos,ha valamit a fejembe veszek és egyszerűen beképzelek magamnak dolgokat,amik nem éppen úgy történtek.

Nehéz egy olyannal,magamból indulok ki.

2015. nov. 23. 12:16
 2/17 anonim ***** válasza:
Miben nyilvánul meg a rendkívüli makacssága?
2015. nov. 23. 12:21
 3/17 A kérdező kommentje:

1-es. Ha tudnám rá a választ, nem firtatnám a kérdést. Sajnos nem hajlandó erről őszintén beszélni velem. Csak halogatja, igérgeti hogy megbeszéljük a dolgokat, de semmi. Utána letámad, letagad és nem ismer be dolgokat, hazudik, vádaskodik, néha elismeri a dilgokat. Egy közös ismerőstől megtudtam hogy, tudja jól, vele van baj, nem velem. Nincs olyan barátnője, akivel összejárna és ki tudná beszélni mi nyomasztja.

7 évig kapcsolat nélkül élt, nem közeledett senkihez.

7 hónapig, jó volt minden, de láttam, éreztem, nincs rendben valami. Hirtelen, ok nélkül szakítás. Nem hajlandó leülni beszélni, mitől fél, mitől tart a kapcsolatban.

2-es.

A cimkékben ott van, miben nyílvánul meg. Főleg a bizonytalanságon van a hangsúly.

Mivel pozitívan álltok a kérdéshez, megy a zöld pacsi.

2015. nov. 23. 12:34
 4/17 anonim ***** válasza:
Makacs nőt kezelni? Nyakörv és korbács ... előbb-utóbb mind betörik ,-)
2015. nov. 23. 12:47
 5/17 anonim ***** válasza:
Ezekre a kérdésekre leginkább ő tud válaszolni. Egy kapcsolat alapja a kommunikáció. Sajnos mi csak tippelgetni tudnánk - akár saját tapasztalat, akár hasra ütés alapján - amivel rosszabb esetben csak ártunk, jobb esetben nem a konkrét problémát orvosolja.
2015. nov. 23. 12:48
 6/17 anonim ***** válasza:

Hm,érdekes..

Szóval 7 évig nem volt kapcsolatban. Lehet ebben rejtőzik valami. Ha előtte volt,talán az illető megbántotta és fél ugyanettől,most így,hogy veled van..

De az is érdekes,hogy 7 hónapig ezt nem vetted észre,mivel nem is volt semmi gond,nem viselkedett furán..ez kicsit tényleg érthetetlen..

És most akkor szakított veled? Lehet kellene egy kis időd,teret adnod neki,hagyd,hogy ő táncoljon vissza hozzád,hiszen ha szeret,akkor visszatalál.

De tudd,miből mennyi az elég,azért figyeld kicsit,ne hagyd túlságosan "szem elől",nehogy mégjobban eltávolodjatok.

Mondjuk az is rájátszik,hogy nincs barátnője..ezek újabb gondok,mivel annál jobb érzés nincs,mint egy őszinte beszélgetésben kiadni,ami a szívünket nyomja.

De viszont ezt megbeszélhetné veled IS,ha AKARNÁ.

Csakhát..

Megoldást nem tudok ajánlani,ez nehéz..

Viszont,szerintem fogadd meg a tanácsom,hátha beválik.

És szórakozni,kimozdulni sem szokott? Vagy együtt?

Lehet arra is szüksége volna,hogy lazítson,vagy vidd el valahová,ahol jól érezhetné magát.

Nem lehet,hogy depressziós?

Első voltam.

2015. nov. 23. 12:49
 7/17 anonim ***** válasza:
Ha annyira makacs, akkor a pszichiátrián kell kezelni.
2015. nov. 23. 12:53
 8/17 A kérdező kommentje:

5-ös.

Igen, csak ő tudna, de nem akar. Homokbadugja a fejét, struccpolitikát alkalmaz.

2015. nov. 23. 13:27
 9/17 A kérdező kommentje:
7-es. Leírtam egy pszichoterápiás orvosnak a történetet, ő is ezt javasolta. De ez megszégyenítő lenne számára, ezért elvetettem. Doki erre annyit írt, sok türelem és kitartás. Sajnos nem jött be.
2015. nov. 23. 13:30
 10/17 anonim ***** válasza:
Kitalálni itt sem fogja tudni senki, hogy mi a baja és mi a kezelés módja. De az nagyon esélyes, hogy az alaptermészetével lehet gond, ami sosem fog megváltozni. Gyanítom, hogy nem érdemes túl sok időt pazarolni rá, inkább keress egy normális csajt...
2015. nov. 23. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!