Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány szexpartnert szeretne akkor fontos neki hogy nagy legyen a fiú pénisze?
Csak mert ismerkedtem neten emiatt és alakult a dolog egy lánnyal de megkérdezte hogy jó nagy e nekem...
Ez elég rosszul esett mivel átlagos 15 cm. Lányok ez alapján választanak szexpartnert?
Igen, legtöbb nő ez alapján választ szexpartnert!
Mint ahogyan az említett lány is abban reménykedik!
Hát, akkot én egy kivétel vagyok, mert nekem inkább az a fontos, hogy tudja használni. De ha együttműködő, még ebben is lehet neki segíteni. Plusz még az a fontos nekem, hogy szeressen nyalni. Ennyi.
Amúgy nekem még a 15cm is nagy lenne...
De a nagy farok miért lenne elég?
Szexkapcsolat - érzelmek nélkül, természetesen. De nem inkább az számít, hogy el tudjon juttatni a csúcsra? Hiába van nagy farka, ha csak ki-be húzogatja, és ennyi...
"De nem inkább az számít, hogy el tudjon juttatni a csúcsra? "
Épp ez a nagy farok egyik előnye. Volt olyan exem akit kb 5 perc alatt juttattam úgy a csúcsra, hogy remegett, és fél óra alatt kb 3x volt orgazmusa. Más azt mondta hogy már attól majdnem elélvez amikor berakom. Persze nem mindig, mert ha a lány nincs kellően ellazulva, vagy épp lelki gondjai vannak, akkor tovább tart, de akkor is jóval könnyebb dolgom van, mint másoknak egy kisebb farokkal. És gondolom ezt a lányok is tudják akik csak szexpartnert keresnek. Érzelmek kizárva, csak a kielégülés a cél, az pedig könnyebb egy nagy, vastag farokkal.
"Hiába van nagy farka, ha csak ki-be húzogatja, és ennyi..."
9-es vagyok. Kis irigységet érzek. Nem értem miért gondolod, hogy ha valakinek nagy, akkor az csak ki be húzogatja, míg akinek kisebb, az keményen oda teszi magát. A farokméretnek semmi köze az illető technikájához. Te is tudod a kis farkadat csak ki-be húzogatni, sőt gyakorlatilag a normál szex nem is áll más mozdulatból. Ez az érv kicsit olyan, mint amikor a nagymellű lányokat irigységből lesajnálják, hogy úgyis lógni fog neki 50 évesen. Persze, de addigra a kicsi is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!