Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy lány szexpartnert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány szexpartnert szeretne akkor fontos neki hogy nagy legyen a fiú pénisze?

Figyelt kérdés

Csak mert ismerkedtem neten emiatt és alakult a dolog egy lánnyal de megkérdezte hogy jó nagy e nekem...

Ez elég rosszul esett mivel átlagos 15 cm. Lányok ez alapján választanak szexpartnert?

2015. szept. 25. 10:42
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
64%

Igen, legtöbb nő ez alapján választ szexpartnert!

Mint ahogyan az említett lány is abban reménykedik!

2015. szept. 25. 10:49
 2/22 anonim válasza:
71%
Aki csak szexet akar érzelmek nélkül annak gondolom fontos
2015. szept. 25. 10:53
 3/22 anonim ***** válasza:
64%
Nekem a nagy pénisz mellé még egy szép test is kell.
2015. szept. 25. 10:54
 4/22 anonim ***** válasza:
67%

Hát, akkot én egy kivétel vagyok, mert nekem inkább az a fontos, hogy tudja használni. De ha együttműködő, még ebben is lehet neki segíteni. Plusz még az a fontos nekem, hogy szeressen nyalni. Ennyi.

Amúgy nekem még a 15cm is nagy lenne...

2015. szept. 25. 10:57
 5/22 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nagy van (19/16), küldd hozzám! ;)
2015. szept. 25. 11:17
 6/22 anonim ***** válasza:
58%
Nezd,szexkapcsolatot keres,szamomra egyertelmu, hogy felmeri a terepet..
2015. szept. 25. 11:57
 7/22 anonim ***** válasza:
0%
Hol ismerkedtél meg ezzel a lánnyal? Én pont olyan lányokat keresek, akiknek elég egy nagy farok, és egy helyes arc, és beérik csak szexxel, de sehol nem találom őket.
2015. szept. 25. 12:41
 8/22 anonim ***** válasza:
25%

De a nagy farok miért lenne elég?

Szexkapcsolat - érzelmek nélkül, természetesen. De nem inkább az számít, hogy el tudjon juttatni a csúcsra? Hiába van nagy farka, ha csak ki-be húzogatja, és ennyi...

2015. szept. 25. 13:03
 9/22 anonim ***** válasza:
46%

"De nem inkább az számít, hogy el tudjon juttatni a csúcsra? "

Épp ez a nagy farok egyik előnye. Volt olyan exem akit kb 5 perc alatt juttattam úgy a csúcsra, hogy remegett, és fél óra alatt kb 3x volt orgazmusa. Más azt mondta hogy már attól majdnem elélvez amikor berakom. Persze nem mindig, mert ha a lány nincs kellően ellazulva, vagy épp lelki gondjai vannak, akkor tovább tart, de akkor is jóval könnyebb dolgom van, mint másoknak egy kisebb farokkal. És gondolom ezt a lányok is tudják akik csak szexpartnert keresnek. Érzelmek kizárva, csak a kielégülés a cél, az pedig könnyebb egy nagy, vastag farokkal.

2015. szept. 25. 13:21
 10/22 anonim ***** válasza:
20%

"Hiába van nagy farka, ha csak ki-be húzogatja, és ennyi..."

9-es vagyok. Kis irigységet érzek. Nem értem miért gondolod, hogy ha valakinek nagy, akkor az csak ki be húzogatja, míg akinek kisebb, az keményen oda teszi magát. A farokméretnek semmi köze az illető technikájához. Te is tudod a kis farkadat csak ki-be húzogatni, sőt gyakorlatilag a normál szex nem is áll más mozdulatból. Ez az érv kicsit olyan, mint amikor a nagymellű lányokat irigységből lesajnálják, hogy úgyis lógni fog neki 50 évesen. Persze, de addigra a kicsi is...

2015. szept. 25. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!