Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Rá se bírok nézni, pedig meg kell vele beszélnem (lent kifejtem, hátha érdekel valakit)
Röviden: barátom kedvéért kipróbáltam az anált, nem tetszett. Meg is mondtam neki, ő elfogadta. Aztán rá egy hónapra felvetette a hármas szex gondolatát. Két nő, egy férfi. Én ezt soha nem szerettem volna csinálni, főleg nem a pasimmal, mert tudom, hogy ez a megcsalás egy formája, csak nem akarják kimondani. Ha három ismeretlen, vagy csak szexkapcsolatban élők csinálják oké, de így nem. De mondom nem tagadom meg tőle, mert az anált sem csináljuk, nem akarom, hogy ne kapjon meg mindent (bár análhiány miatt nem panaszkodott, de csak gondolom nem mondta, hogy kell neki). Felhívott egy hivatásost. Feljött hozzánk, előtte barátom lezuhanyozott, mert munkából jött. Akkor a hölggyel beszélgettem, és mondta, hogy látja, hogy izgulok, de nehogy azt higgyem, hogy a párom meg akar csalni vagy ilyesmi, hogy ezt a férfiak másképp fogják fel. Mondom ő biztos jobban tudja, mint én. Igazából jobb kedvem is lett. De aztán. Mikor az orálra került a sor, már elment az önbizalmam, mert a hölgy sokkal mélyebben be tudta kapni a barátom péniszét, mint én. Végül én inkább csak a heréit nyalogattam, hogy inkább a hivatásos szopja, nyilván azt jobban élvezte. Jó, történtek a dolgok, egyszer amikor a nő az én puncimat ujjazta (azt nem akartam, hogy kinyaljon... mármint szeretem, ha nyalnak, de inkább férfi), akkor a barátom mögé állt és a fenekébe csúsztatta a péniszét, végül bele is élvezett. Ott vagyok neki én, és inkább a másik nőbe élvezett bele. Egyből keresett a tekintetével, és mondta, hogy "gyere szívem, kinyallak"... persze, hogy nehogy hisztizzek, hogy én nem elégültem ki... teljesen lefagytam, el is löktem magamtól és bementem a fürdőbe. Hallottam, hogy kifizeti a nőt (gondolom előre megbeszélték, hogy a nő lefoglal engem, és akkor majd ő análisan közösül vele), aztán beszélt volna velem, de én eljöttem. Utánam jött egy darabig, de aztán felrohantam egy buszra és hazajöttem. Azóta is hívogat.
Bizonyságot nyert, amit gondoltam: ez a megcsalás egy formája. Mivel ilyen élvezhetetlen velem a szex, ezért felhívott egy prostit. Egyrészt megalázónak érzem, mert alapból nem akartam a hármas szexet, másrészt azért szégyellem magam, mert ilyen szar vagyok az ágyban.
Ennek a kapcsolatnak szerintem semmi értelme, ha nem élvezi velem a szexet. Bár eddig ezt nem vettem észre, hogy ne élvezné, meg kapom a bókokat, de ez egyértelmű jelzése volt annak, hogy nem vagyok jó az ágyban. Meg láttam is, hogy az a hivatásos, hogy szop... nekem nem megy tövig a pénisze.
Ti ebben az esetben mit tennétek? Van esély arra, hogy ezen túl tudjak lépni? Vagy lehet, hogy a barátom ezzel akarta jelezni, hogy vége? Lehet, hogy nem is én fogok szakítani, hanem ő? De akkor miért kellett ilyen megalázóan csinálnia? Egyértelmű volt, hogy a másik nővel jobban élvezi, mint velem, hiszen belé élvezett és nem belém. És nyilván nem olyan szűk a vaginám, mint egy popsi, de kikérem magamnak, hogy tág lennék, még az intimtorna is megy.Vagy lehet, hogy ez nem is megcsalás volt? Igaza volt a prostinak? Mit csináljak, mit gondoljak?
Ha valaki elolvasta esetleg, és válaszolni kíván, kérlek, ne írjatok privátot, mert a barátnőm fiókjából vagyok bejelentkezve, mivel nekem nincs fiókom. Nem akarok az ő levelezésébe belefolyni.
Köszönöm, ha valaki végigolvasta.
Én elolvastam. Szerintem buta voltál, hogy belementél, hiszen Te nem vágytál rá, kétségeid voltak, csak miatta tetted. Az most, hogy kibe élvez... szerintem nem mérvadó. Nekem nem jelentene semmit. Igaz, én egy menetnél nem is álltam volna meg, mindketten kaptatok volna. De akkor is azt mondom, hogy a pasid elég undorító. Én nem erőltettem volna ezt rád. Sanszos, hogy nem vagy neki fontos és inkább a szexért van veled...
24/F
Ugyan nem volt még hármas élményem, és nem is vágyom rá, szerintem sem számít ez megcsalásnak. De nem biztos, hogy okos dolog volt úgy belemenned, hogy ilyen kétségeid vannak.
Az, hogy egy hivatásos jobban szop, mint te, szerintem nem meglepő, ez a foglalkozása. Ez nem azt jelenti, hogy te rossz vagy az ágyban. Én úgy látom, már eleve ez a félelmed volt, és így mindenben a megerősítést kerested.
Mondjuk képzeld el ugyanezt a helyzetet ezzel a folytatással: amikor meglátod, hogy mennyivel ügyesebben orálozik, akkor te nem befeszülsz, hanem azt mondod neki: "hű, de ügyesen szopsz, megtanítod nekem is?" Örömmel megmutatta volna, hogyan csinálja, és kis gyakorlással neked is profi technikád lehetett volna. Ugye hogy a te hangulatod meg az egész alkalom máshogy alakult volna?
Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy próbálj egy kicsit a gondolkodásodon alakítani, és akkor talán nem esik majd nehezedre leülni megbeszélni a sráccal a történteket.
Ha nem olvasod el, akkor mi a fenéért írtál, te szerencsétlen?
#2-es, köszi a választ, és hogy elolvastad. Igen, lehet, hogy a férfiaknak nem fontos, hogy éppen kibe élveznek, ráadásul én nem is mondtam, hogy belém élvezzen, mondjuk nekem ez alap volt... Egyébként nem mondanám, hogy rám erőltette... felvetette a témát, és nem akartam ellent mondani, mert már az anált sem kapja meg, mondom, akkor legyen ez... szóval ez az én hibám volt. :/ Köszönöm, hogy válaszoltál. :)
#3- igen, ebben teljesen igazad van. Családi hátteremből kifolyólag mindig alárendelem magam a másik akaratának, főleg a férfiakénak. Neked is köszönöm, hogy válaszoltál!
#4- neked is igazad van, és lehet, hogy így kellett volna reagálnom, csak erre nem vagyok képes. Tényleg eléggé selejtes vagyok, ez a legnagyobb gond. A gondolkodásmódomban is. Neked is köszönöm a választ!
Bár még továbbra is úgy gondolom, hogy ez a megcsalás egy formája. De ezek vélemény és gondolkodásbeli különbségek. :)
Köszönöm a válaszokat!
szerintem ezt a rengeteg kerdest tedd fel neki...
mindegy hogy mi mit gondolunk, ezt neked kell vele megbeszelni.
orulj hogy nem a puncijaba tette, es elvezett bele... a popsit neha a pasik megkivanjak, lehet o sem birt teljesen magaval.
"továbbra is úgy gondolom, hogy ez a megcsalás egy formája"
Te meg önként belementél. Miért?
Ha a puncijába beleélvezett volna az is rossz lett volna, mert a puncimat nekem is használhatja.
Már leírtam, hogy miért mentem bele.
Nem csalt meg. Megcsalás volna, ha a hátad mögött, titokban teszi. Ez nem számít annak. Én imádom, ha egy nő alárendeli magát nekem, de inkább szexuálisan tegye... :D
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!