Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet 30 éves szűz pasit rávezetni csajozásra?
szűz=nem csillagjegy
Nem homokos ez biztos. De minimum 10 éves lemaradása van.
Mi az,hogy rávezetni? Ha nem akarja,akkor tök mindegy mit csinálsz.
Ha akarja ő is,akkor meg csak segíteni lehet neki benne,tanácsokat adni neki.
Értem mire gondolsz,én is ebben a helyzetben vagyok.
Kinéztél magadnak egy ilyen pasit és fél tőled?
Te hány éves vagy?
Nincs jobb dolgod?
Ez olyan mint kutyát tanítani fára mászni
A prosti szerintem nem mindig jo ötlet. A legtöbb prosti csak annyit tud h szetteszi a lábát és azt mondja h csináld a dolgod. Semmi érzelem, semmi előjáték, semmi csokolozás. Egy 30 éves srácnak ettől nem fog megjönni az önbizalma. Es egy felnőtt férfi nem hülye, tudni fogja h a prosti meg lett bizva azzal h vele feküdjön le, mert csak ugy senki se szedte meg fel az életben és ezért is szűz meg. (meg azert is mert még nem probálkozott eddig igazán sikeresen senkinél :) )Elöszzőr is dumálni kell vele mindenről és neha fel lehet hozni az intimitast a beszélgetésbe. Bizalmat kell kiépiteni, h lássa ő semmivel sem kevesebb a szemedben. De amugy tudnod kellene h tetszel e neki, mert ha nem lehet h elmegy veled ide meg oda, dumál veled mindenről, de csak azért mert élvezi a társaságod mint a haverokkal, de ettől nem biztos h az esete vagy. Attól h valaki 30 évesen szűz még nem jelenti azt h mindenkivel ágyba bujna (kivétel amikor nagyon kanos az ember :) ) De a többször együtt töltött idő segithet abban h belédszeressen, ez sincs kizarva. Bár nyomulni azert nem kell.
Egy 30 éves pasinál logikusan kell gondolkodni, nem pedig felületesen. Lehet h a prosti nála bejönne, de lehet h észreveszi h a csaj ezzel lett megbizva és sertesnek veszi, mert megalázónak is találhatja h azert kernek meg/fizetnek le valakit h vegre vele valaki lefeküdjön. Szerintem sokkal büszkébb lenne arra h ha egy csaj önszántából feküdne le vele és nem azert mert arra kérték.
Bár lehet h rosszul feltételezem :) Nem tudom. Sok függ a srác személyiségétől is.
6:
Van igazság abban, amit írsz, viszont annál mára jóval kifinomultabb a legtöbb lakásos lány, hogy csak szétteszi a lábát. Növekvő elvárások, növekvő piac, fejlődő kínálat. A "barátnő feeling" szinte már az alapcsomag része, enélkül hátrányban vannak a többi lánnyal szemben. Ilyen a beszélgetés és a kommunikáció is, sokan igénylik, ezért rengeteg beszámolóban olvasni már, hogy mennyire jól el lehet beszélgetni ilyen hölgyekkel.
Egy 30 évesnek ha csak nem fogyatékos van annyi esze h felmérje h ez mit jelent.
Szerintem ha eddig le sza....a ezután is lefogja.
De am lehet h aszexuális v munka mániás.
De ha öt ez nem zavarja hagyd már békén, marha irritáló hallgatni a hitterítőket. Ha ő így boldog ő dolga.
Szerintem ö se traktál azzal h kivel dugj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!