Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudnak a nők a péniszméret igényeikről?
Mondjuk itt az oldalon is gyakran mellé beszélnek. Pl "nekem jó a kicsi is" de azért hozzá tesz a barátomnak 20 centi van. :D
Vagyis akkor mégse jó a kicsi...
# 6
Ha a szüléstől tágul, akkor nem hosszában nyúlik. :-)
# 2
Tudod, mi a nevetséges számomra? Ha egy "Nektek mi az ideális péniszméret?" kérdésnél nő létemre beírom őszintén, hogy 12/3,5 cm, de lehetőleg max. 13 centis, akkor
- a nyílt fórumon gyakran lehazugoznak
- időnként "beszólnak" (gondolom, nagy farkú férfiak), hogy ha ez "nekem elég", "akkor még biztosan nem voltam rendesen megdugva". (Mert nekik a jelek szerint az tűnik logikusnak, hogy egy szenvedélyesebb szeretkezés, hevesebb mozgás közben kevésbé fáj, ha telibe találják a méhszájamat - de azért, gondolom, a fatengelyes női logikáról szóló vicceken jól szórakoznak ők is :-)
- privátban egy-ketten teljesen kulturáltan érdeklődnek, hogy tényleg őszinte voltam-e, mert nekik olyan jó ilyet olvasni, de felmerült bennük, hogy esetleg csak a kisebb pénisz mérettel rendelkező férfiakat akarom vigasztalni, és ennek érdekében füllentek.
Ha viszont elunnám a lepontozást és azt, hogy hazugnak titulálnak, és poénból ezentúl beírnám, hogy az ideális méret nekem legalább 17-18 centi, és legyen viszonylag vastag is, mert ez alatt a méret alatt "nem érzek szinte semmit", akkor a férfiak 99 %-a elhinné, én meg vihoghatnék ezen, abban a tudatban, hogy ha párom pénisze 10 centis lenne, akkor is simán lenne 4-5 hüvelyi orgazmusom egy szeretkezés alatt.
Akkor igazmondó lennék. Így meg hazudozó. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!