Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak tényleg utálják a salátapuncit?
Mi férfiak sem vagyunk egyformák, ezt azért jó tudni. A normalisabbak nem utalják se a hamburgeres/baba puncit, se a salátát, se a nagy csiklójút, meg azt sem amelyiken alig látszik a csikló makkja.
Persze egyéni preferenciák lehetnek (akinek nincs az vagy hazudik, vagy gyenge az önismerete), de az nem jelenti azt, hogy utálja ami nem olyan! Itt gondolom lesznek akik utálkoznak, lesznek akik azt írják nekik pont az tetszik (bár amúgy bármiről szólna a kérdés, nyilván lenne aki azt írná neki pont az tetszik, reméljük igazat szól!).
Mit felejtettem elmondani? 🤔 Ha eszembe jut írom, vagy ha másnak jut eszébe, hát kérdezzen bátran. Hazudni nem fogok, ennyit tudok csupán garantálni.
Hetero férfi
Nem. Én konkrétan azt se tudtam hogy mi az a salátapunci meg babapunci amíg nem kezdtem el a gyakorit használni 😂 Csak itt találkoztam vele, sehol máshol.
Kétlem hogy az embereket ennyire apró dolgok érdekelnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!