Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anális szex előtt hogyan/mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anális szex előtt hogyan/mikor/meddig kell a beöntést végezni? Egyszóval mindent.

Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 22:46
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
elég ha előtte szarsz egy hatalmasat
2010. máj. 15. 22:47
 2/9 anonim ***** válasza:
20%

hát pont most szexeltünk a barátommal análisan minden felkészültség nélkül. Szinte hirtelen ötletből tévedt oda. És hát olyan lett a farka. Nem nagyon csak kicsit...

Szégyeltem magam. De őt nem zavarja aztmondta:)

szal nemkell:D

2010. máj. 15. 22:50
 3/9 anonim ***** válasza:
15%
Ha sokszor csinálsz beöntést,akkor az nagyon káros lesz.A végbeled is tönkremehet az análtól.Pár év múlva pelenkázhatod magad.
2010. máj. 15. 22:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem igaz, amit az utolsó írt.

Én azt a megoldást javaslom, hogy fogj egy 0,5 literes műanyag üveget, fúrd ki a kupakját mondjuk késsel, hogy legyen rajta egy kis luk. A fúrásból eredő érdességet tüntesd el, majd töltsd meg az üveget kézmeleg, vagy annál egy kicsit melegebb vízzel. Semmiképp sem hideggel. Ezután gagya le, térdelj le és szorítsd a fenekedhez az üveget. Így ne kezdd el nyomni be a vizet, mert levegő is be fog kerülni, illetve amikor elengeded visszaáramlik a termék, ami gusztustalan. Meg egy nyomás után nem fogod tudni a maradák vizet is benyomni, mert csak az üveg tetején levő levegőt nyomnád be, nem az alján levő vizet. Helyette dőlj előre úgy, hogy a feneked magasabban legyen, mint a fejed (pucsíts), és az üveg fejjel lefelé legyen, hogy lényegébe csak önteni kelljen. Így semmiképp nem áramlik vissza semmi. Na ekkor nyomd be a vizet. Ha nem megy, nyálazd kicsit be, hátha beljebb csúszik minimálisan, meg az le is szigeteli a víz útját. Ha egy nyomásnyi bement, kezdődhet előről. Fél liternél többet egyszerre ne nyomj magadba. (annál többet nem is nagyon tudnál) És ezt csináld addig, amíg csak tiszta víz nem jön ki végül. Ja persze előtte normál módon is végezd el a dolgot.

Sok sikert! ;)

2010. máj. 15. 23:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Bár van akinek egyáltalán nem kell, szóval az is jó lehet, amit az első írt. Egyszerűbb is. Ha nem akarja a pasi tövig benyomni, szerintem nem kell beöntés.
2010. máj. 15. 23:11
 6/9 anonim ***** válasza:
56%

Mindenekelőtt a pelenkázós rémisztgetés egy nagy hülyeség. Nem én írtam:

"Én egészségügyben dolgozom, és többek között olyan dolgokkal foglalkozom főként, mint ak ülönböző rehab tornák, és mindenfajta izomzatok fejlesztése/máködése. Ezek közé tartozik az intim izomzat is. Ha telejsen sikerül ellazulnod, vagyis nem képzeled be magadnak, hogy rossz lesz, akkor képes lehetsz annyira ellazulni, hogy ne legyen semmi probléma. Ha bármelyik izom erőltetve van, akkor nem lesz kellemes az aktus sem. Ezt meg úgyis érzed, akkor nem csinálod... De ha minden simán megy, és el tudod engedni az izmaidat, akkor nincs veszély. Akár naponta többször is csinálhatod. Sőt, az, hogy megtanulod ennyire pontosan szabályozni azt az izomzatot, pont hogy könnyebben fogod elkerülni idősebb korban is az olyan problémákat, mint a széklet akaratlan kiengedése. De olyan nincs, hogy valakinek ez alapból nem jó, meg nem megy. Elhatározás kell, és okos felkészülés. ENnyi az egész. Sok sikert hozzá."

Ami pedig a beöntést illeti, a legcélszerűbb kifejezetten e célra használatos készüléket venni például gyógyszertárban. De szükség esetén elvégezhető zuhanyzóval is. Azzal viszont óvatosan bánj, nehogy túl sok vizet, vagy túl nagy nyomással engedj magadba.

[link]

2010. máj. 15. 23:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja, előző vagyok még mindig. Beöntés előtt ajánlom, hogy menj el csak úgy simán is vécére, hogy a nagyja már akkor távozzon. Főleg akkor, ha régebben voltál utoljára.
2010. máj. 15. 23:24
 8/9 anonim ***** válasza:
7%

Én nem is értem,miért akarsz otthon beöntést végezni?Meg egyáltalán ezt a háziasitott beöntést is hülyeségnek és rossznak tartom.Nem kellemes dolog,én két gyerkőcőt szültem és az előkészitésnél adnak beöntést,hát nem 1 kellemes dolog.Én egészségügyit végeztem és nem ajánlom ezt a butaságot,hogy beöntést adj magadnak,vagy bárki más ezt tegye.

Ha análisan akarsz szexelni,inkább vécézz egyet aztán fürödj le és kezdődhet a szex.Egyébként én sosem próbáltam és sztem nem is fogom,undoritónak tartom.

2010. máj. 16. 10:30
 9/9 anonim ***** válasza:
91%

Én pasi vagyok, és heteró, úgyhogy értelemszerűen beöntést nem szoktam végrehajtani magamon, de gondolom, a hasmenéshez azért lehet valamennyire hasonlítani, és az engem nem szokott gyakorlatilag egyáltalán zavarni. Kicsit csikar előtte a hasam, akkor még várok egy-két percet, aztán vécén zutty, és szinte mindig elsőre kint is van minden, úgyhogy ezzel vége az egésznek. Legfeljebb akkor kellemetlen, ha idegenek között jön rám, és nem tudom nyugodtan elintézni, de a beöntéssel kapcsolatban ez nem lehet ugye probléma.

Az orvosi részéhez nem értek, szóval abba nem szólok bele, de például a fenti linken is azt írják, hogy mértékkel alkalmazva egészséges dolog, és nem is csak anális szex előtt, hanem például méregtelenítési célra is lehet használni.

2010. máj. 16. 19:14

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!