Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Esett már valaki teherbe az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esett már valaki teherbe az előváladéktól?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor megszülte e a gyereket vagy elvetette? Hány éves volt? Felelőtlenség műve lett?
2010. máj. 14. 22:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
igen, 2 barátnőm is, mind a ketten elvetették. meg az oldalon is sokan vannak itt. védekezni kellene.. nem?? remélem, te nem bocsátkoztál ilyen marhaságba, h " majd kiveszem.. " :S
2010. máj. 14. 22:58
 2/11 A kérdező kommentje:
Dehogy is. Csak érdekelt, mert olyan sokszor esik róla szó az oldalon. :)
2010. máj. 14. 22:59
 3/11 anonim ***** válasza:
orvosok is mondták, h lehetséges. csak sajnos, sokan ezt nem tudják felfogni.
2010. máj. 14. 23:01
 4/11 anonim ***** válasza:

Hajajj de még milyen sokan! Úgy vannak vele, hogy velük ilyen biztos nem történhet meg. Egy frászt...

Én soha nem mertem volna bevállalni gumi nélkül semmiféle "épphogy behelyezést".

2010. máj. 14. 23:05
 5/11 anonim ***** válasza:
Kicsit az előttem szólóknak szól ez, az a baj, hogy 16-20 évesen még sok olyan dolog történhet, ami rajtad kívül álló. Pl. velem már volt olyan, hogy lejött a gumi, vagy a csajban maradt a gumi mikor lejött, és ez más barátommal is megesett sajnos, vagy volt olyan is, hogy elszakadt a gumi.. És ezek mind rajtam kívül álló tényezők, még ha én a legjobbat szeretném is.
2010. máj. 14. 23:14
 6/11 anonim ***** válasza:
utolsó, persze, ez megtörténhet, de akkor a normálisabb ember, elmegy a gyógyszertárba, és kér eseményutáni.. mint ahogy mi is tettünk anno. nálunk a gyógyszertárban is lehet venni, nem kellett hozzá orvos.
2010. máj. 14. 23:22
 7/11 anonim ***** válasza:

A barátom haverjának a barátnője. 19-20 év körüliek,elég fiatalok. Megtartották, már megvan a gyerek, együtt nevelik.

Igen, felelőtlenség műve lett, az orvos le is szidta őket, hogy hogy nem tudták, hogy az előváladéktól is lehet teherbe esni.

2010. máj. 15. 02:19
 8/11 anonim ***** válasza:
Esemény utáni tablettát nem lehet recept nélkül kapni, védekezni kell.
2010. máj. 15. 09:41
 9/11 anonim ***** válasza:

23:05 vagyok

Itt most a felelőtlenségről van szó, nem a balesetről. Velem is történt már olyan, hogy a gumi elszakadt. Aztán mehettem a dokihoz esemény utániért. Ezekről persze, nem tehet az ember, megesik. De most arról van szó, hogy sokan felelőtlenül védekezés nélkül csapnak a dolgok közepébe.

2010. máj. 15. 14:21
 10/11 anonim ***** válasza:
nálunk lehet, szerbiában élek. de attól még nem ezt használom védekezésre, hanem gumit. az csak egyszer fordult elő, h elszakadt, és akkor bevettem.
2010. máj. 15. 18:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!