Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esett már valaki teherbe az előváladéktól?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor megszülte e a gyereket vagy elvetette? Hány éves volt? Felelőtlenség műve lett?2010. máj. 14. 22:56
1/11 anonim válasza:
igen, 2 barátnőm is, mind a ketten elvetették. meg az oldalon is sokan vannak itt. védekezni kellene.. nem?? remélem, te nem bocsátkoztál ilyen marhaságba, h " majd kiveszem.. " :S
2/11 A kérdező kommentje:
Dehogy is. Csak érdekelt, mert olyan sokszor esik róla szó az oldalon. :)
2010. máj. 14. 22:59
3/11 anonim válasza:
orvosok is mondták, h lehetséges. csak sajnos, sokan ezt nem tudják felfogni.
4/11 anonim válasza:
Hajajj de még milyen sokan! Úgy vannak vele, hogy velük ilyen biztos nem történhet meg. Egy frászt...
Én soha nem mertem volna bevállalni gumi nélkül semmiféle "épphogy behelyezést".
5/11 anonim válasza:
Kicsit az előttem szólóknak szól ez, az a baj, hogy 16-20 évesen még sok olyan dolog történhet, ami rajtad kívül álló. Pl. velem már volt olyan, hogy lejött a gumi, vagy a csajban maradt a gumi mikor lejött, és ez más barátommal is megesett sajnos, vagy volt olyan is, hogy elszakadt a gumi.. És ezek mind rajtam kívül álló tényezők, még ha én a legjobbat szeretném is.
6/11 anonim válasza:
utolsó, persze, ez megtörténhet, de akkor a normálisabb ember, elmegy a gyógyszertárba, és kér eseményutáni.. mint ahogy mi is tettünk anno. nálunk a gyógyszertárban is lehet venni, nem kellett hozzá orvos.
7/11 anonim válasza:
A barátom haverjának a barátnője. 19-20 év körüliek,elég fiatalok. Megtartották, már megvan a gyerek, együtt nevelik.
Igen, felelőtlenség műve lett, az orvos le is szidta őket, hogy hogy nem tudták, hogy az előváladéktól is lehet teherbe esni.
8/11 anonim válasza:
Esemény utáni tablettát nem lehet recept nélkül kapni, védekezni kell.
9/11 anonim válasza:
23:05 vagyok
Itt most a felelőtlenségről van szó, nem a balesetről. Velem is történt már olyan, hogy a gumi elszakadt. Aztán mehettem a dokihoz esemény utániért. Ezekről persze, nem tehet az ember, megesik. De most arról van szó, hogy sokan felelőtlenül védekezés nélkül csapnak a dolgok közepébe.
10/11 anonim válasza:
nálunk lehet, szerbiában élek. de attól még nem ezt használom védekezésre, hanem gumit. az csak egyszer fordult elő, h elszakadt, és akkor bevettem.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!