Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek prostival veszítsem el a szüzességem?
Nem! Ezt verd ki szépen a fejedből!
17/L
Szerintem prostival. Én későn, 23 évesen vesztettem el mert vártam az igazira. Akkor meg már megelégedtem az első csajjal aki lefekszik velem. Nem vagyok rá büszke... Ha visszamehetnék az időben, én is elmennék prostihoz.
Semmi gáz nincs velük. Sokszor voltam már velük, de soha nem kaptam el semmit, és mindig maximálisan odafigyeltek a higiéniára. Ezzel szemben volt olyan barátnőm akinek se.ggszaga volt, és rendszeresen gombás voltam tőle.
2 hét múlva ehhez a hölgyhöz megyek:
szerintem dögös :)
Menj el haver, vesszen aminek vesznie kell. A szüzesséh átok 18 felett... csak jól jöhetsz ki belőle :D Sajnos én is éveket tötyörögtem vele,.bl.faz módon. Nagyon megbántam.
Két jótanács: soha ne hallgass nőkre a témában. Tilos. Várj az igazira csak egy bullshit.
2. Soha ne mondd el nőknek ha lánynál voltál. Se pletykás haveroknak.
Oda ahová az apja vezényelné (megtudni minél több lányt), nem pedig oda ahová az anyja (örök magány szüzesség mert az igazira fog várni.)
Ha lesz egy fiam, 18. születésnapjára befizetem egy általa választott prostinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!