Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom felvetette hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom felvetette hogy próbáljuk ki a hármas szexet úgy hogy egy fiú csatlakozzon harmadiknak. Teljesen meg vagyok lepődve. Szerintetek mit tegyek? Volt valaki ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Privikre nem válaszolok! Tanács miatt írtam ide kérdést

22L

2016. dec. 15. 18:46
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
0%
hát azt h oké :D itt vagyok én 3 madiknak sztem ez a legjobb megoldás :D csak vicceltem
2016. dec. 15. 18:47
 2/34 anonim ***** válasza:
0%
én 3. nak egy MILF-et hoznék....csuda jó lenne
2016. dec. 15. 18:47
 3/34 anonim ***** válasza:
74%
Te tudod, hogy mit tegyél. Én örülnék, ha a párom ennyire nyitott lenne, belemennék ez nem is kérdés.N
2016. dec. 15. 18:52
 4/34 A kérdező kommentje:

#3: igen a párom pont így akarja

#4: nekem a párom mindenre nyitott. Tényleg mindenre.nagyon jó vele a szex viszont ez most ledöbbentett. Azt mondta gondoljam át nyugodtan

2016. dec. 15. 18:53
 5/34 anonim ***** válasza:
46%

Hát ha téged egy kicsit is vonz a dolog akkor egy próbát megér szerintem. A legrosszabb ami történhet hogy nem fog tetszeni, de mivel mondtad hogy a párod eléggé nyitott, ezt meg is beszélheted vele hogy neked ez nem volt jó és akkor nem fogja erőltetni többé (de mégis ott van hogy kipróbáltad, hátha :)

Ha meg bejön, akkor az már csak rajtatok múlik hogy ezt hogyan "rendszeresítitek" a későbbiekben.

25/f

2016. dec. 15. 18:59
 6/34 anonim ***** válasza:
19%
Az nem lepett meg hogy nem lányt szeretne harmadiknak?Én dobnám,mert valószínűleg a fiúkhoz is vonzódik.20/L
2016. dec. 15. 19:11
 7/34 anonim ***** válasza:
22%
És a fiúk egymással is foglalkoznának? Mert ha igen akkor ott már gáz van
2016. dec. 15. 19:14
 8/34 anonim ***** válasza:
93%
Próbáljátok ki.Nincs kedved hozzá?Még egy pasi a te kedvedre!
2016. dec. 15. 19:44
 9/34 A kérdező kommentje:

Fiúk nem foglalkoznának egymással.

A párom is azt mondta hogy egy próbát megér.

Köszi a válaszokat! Meglátom mi legyen

2016. dec. 15. 20:02
 10/34 anonim ***** válasza:
93%
De irigyellek,bár ilyen pasim lenne
2016. dec. 15. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!