Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nővérem észrevette, hogy van a fürdőben egy cukkini, és megkérdezte, mire kellett. Most mi legyen?
Gondolom leesett neki, hogy maszturbációhoz kellett, mert miután megkérdezte, hogy került oda, csak "őő"-zni tudtam, és azt mondtam, "mindegy". Visszavittem a cukkinit a konyhába, leraktam az asztalra, addig zuhanyzott. Úgy viselkedtünk, mintha mi se történt volna, de akkor is ki vagyok akadva, ez az én szerencsém...
Próbáltam utána úgy csinálni, mintha a macskát akarnám megijeszteni (tudjátok, vannak azok a videók), de vagy nem vette észre a célzást, vagy nem érdekelte.
Most mi a halált csináljak? Kérlek trollok kíméljenek, így is szörnyen érzem magam, soha nem gondoltam, hogy ilyen velem is előfordulhat :l
Gondoltam is rá, hogy odaírom, lány vagyok,
Kicsi cukkini volt, de amúgy meg nem fért be, szóval...:D
"de amúgy meg nem fért be, szóval..."
Akkor meg mi a faxt csináltál vele? Mikrofonnak használtad és énekelted bele az ásupiszulákit?
Miért, legközelebb próbálkozzak kaktusszal..? :D Nem volt itthon más, gondoltam kipróbálom..
Mielőtt elfelejtem: NEM KELLENEK A PRIVÁTOK!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!