Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nővérem észrevette, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nővérem észrevette, hogy van a fürdőben egy cukkini, és megkérdezte, mire kellett. Most mi legyen?

Figyelt kérdés

Gondolom leesett neki, hogy maszturbációhoz kellett, mert miután megkérdezte, hogy került oda, csak "őő"-zni tudtam, és azt mondtam, "mindegy". Visszavittem a cukkinit a konyhába, leraktam az asztalra, addig zuhanyzott. Úgy viselkedtünk, mintha mi se történt volna, de akkor is ki vagyok akadva, ez az én szerencsém...

Próbáltam utána úgy csinálni, mintha a macskát akarnám megijeszteni (tudjátok, vannak azok a videók), de vagy nem vette észre a célzást, vagy nem érdekelte.

Most mi a halált csináljak? Kérlek trollok kíméljenek, így is szörnyen érzem magam, soha nem gondoltam, hogy ilyen velem is előfordulhat :l

2016. nov. 2. 14:42
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
42%

Cukkini?!

[link]

Jó tág lehetsz már...

2016. nov. 2. 14:43
 2/23 anonim ***** válasza:
43%
Szültél is már hogy ez beléd fér?
2016. nov. 2. 14:45
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Én valamiért azt hittem, hogy fiú a kérdező :D Amúgy meg nem kell kiakadni, a nővéred is biztos csinált már ehhez hasonlókat.
2016. nov. 2. 14:48
 4/23 anonim ***** válasza:
Lehet fiú is.
2016. nov. 2. 14:50
 5/23 anonim ***** válasza:
mond hogy nemvolt víz a konyhában, és meg akartad mosni...
2016. nov. 2. 14:54
 6/23 A kérdező kommentje:

Gondoltam is rá, hogy odaírom, lány vagyok,

Kicsi cukkini volt, de amúgy meg nem fért be, szóval...:D

2016. nov. 2. 14:54
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Legyen vacsorára tejfölös cukkinikrémleves.
2016. nov. 2. 14:55
 8/23 anonim ***** válasza:
Most már mindegy, akkor kellett volna valamit rögtönözni.
2016. nov. 2. 14:57
 9/23 anonim ***** válasza:
56%

"de amúgy meg nem fért be, szóval..."

Akkor meg mi a faxt csináltál vele? Mikrofonnak használtad és énekelted bele az ásupiszulákit?

2016. nov. 2. 14:58
 10/23 A kérdező kommentje:

Miért, legközelebb próbálkozzak kaktusszal..? :D Nem volt itthon más, gondoltam kipróbálom..

Mielőtt elfelejtem: NEM KELLENEK A PRIVÁTOK!

2016. nov. 2. 15:04
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!