Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a nagy eszetlen nővadászat a férfiak körében? Miért isteníti mindenki a szexet holott egy állati szintű ösztönös tevékenység?
Komolyan mondom a férfiak olyanok mint a vad szamarak (kevés kivétellel)
Hajtanak nyáladzva a nőkre, bármit megtesznek értük.
Éjjel nappal dolgoznak hogy legyen elég pénz nőzni meg a nőkre.
Minden álmuk egy barátnő, nem számít hogy sekélyes, de legalább dögös!
A szex olyan számukra mint a levegővétel, létezni se bírnak nélküle.
Holott ki is lehet verni a bohócot ha éppen nincs nő és szexuális feszkó levezetve, kész, slussz.
Sok férfi nem is tud nagyon másról beszélni csak a nőkről meg a szexről.
Én 25 éves egészséges férfi vagyok de az én életemet nem a nők teszik ki! Szeretem én is őket, szexelni is szeretek, de számomra nem ezek a legfontosabb dolgok!
Tehát tudok nő nélkül is élni, meg szex nélkül is élni.
Sokkal fontosabb hogy pl egészséges legyél, hogy szeresd a munkádat, vagy éppen azt amit csinálsz a napjaidban.
A szex élvezetes, de egy alacsony szintű ösztönös tevékenység.
Nem gondolkodni képes fejlett humán lények mindennapjai programja.
Engem sokkal jobban inspirál egy jó beszélgetés, mint mondjuk az ha egy lány lecumizza a péniszem.
Férfiak! Mi ez az eszetlen nővadászat? Nők! Ti is meg vagytok őrülve a szexért? De miért?
"Én 25 éves egészséges férfi vagyok "
Látszik.
Annyira szánalmas ez az önámítás amit itt levágtál.
Hát érdekes gondolatok.
Meg tudok lenni szex nélkül(egy ideig),nem ez a központi téma az életemben de szükség van rá és egy jó szexnél kevés jobb dolgot tudok mondani.
25/N
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!