Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "ugrik" fel a bal herém?
Biztos a legtöbb fiúnak volt már ilyen problémája, hogy úgymond felcsúsztak a heréi, illetve csak az egyik. akinek igen, az tudja, hogy ez nem a leg kellemesebb érzés. lényeg, hogy az utóbbi 3 aktus közben eddíg minden élvezésnél felcsúsztak és tehetetlenül állok a dolog előtt. csak akkor ha én fekszem hanyatt és barátnőm van arccal rajtam, vagy háttal. természetesen én kis terpeszben, felemelt csípővel, hasizomból mozgok és ebben a pózban szokott történni a probléma. ez teljesen függetln, hogy a 2-3 vagy 4. élvezésem :S
imádjuk ezt a pózt és azért sem értjük mert az utóbbi heteken kívül eddíg 1évig semmi iylen nemű probléma nem állt fent, pedig főként ebben a pozitúrában csináltuk. valaki segítsen!
köszönöm
nekem is van ilyen, csak nekem a jobb herém ugrál xD
nálam is pont így ahogy elmondtad, ha fekszek kicsit széttett lábakkal (legyen szex vagy recskázás), amikor elélvezek néha felugrik a herém, hogy azt se látom hol van :D, de mindig visszatér az utazásból.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!