Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez még belefér?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez még belefér?

Figyelt kérdés
Kamasz korom óta erős bugyifétisem van, ami az utóbbi időben teljesen eluralkodott rajtam. Rendelem őket a netről, vagy ha tehetem beugrom egy kínaiba, és veszek magamnak egy szép darabot. A legdurvább eddig az volt, hogy annyira megtetszett a párom egyik tangája, hogy egyik reggel elcsentem, és felvettem. Nagyon jó érzés volt, hogy a bugyija rajtam van, és egész nap fel voltam izgulva. Érdekelne, hogy vannak-e rajtam kívül,akiket ennyire vonz a női bugyi?

2016. szept. 14. 14:58
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
89%

Érdekes :)

Szóval adott egy srác akin annyira eluralkodik ez a dolog, hogy női bugyikat hord. Szerintem addig semmi baj míg más nem látja :D

21/L

2016. szept. 14. 15:09
 2/25 A kérdező kommentje:
Hosszabb ideig, csak egyszer volt rajtam női bugyi, de eszméletlen izgató volt. Akkor sem bírtam sokáig, mert nagyon felizgat a viselése, és az is, ha a páromat látom bugyiban. A legnagyobb vágyam, hogy a párommal úgy szeretkezhessek, hogy rajtam is bugyi van. Elég egy egyszerű szolid pamutbugyi is, csak bugyi legyen.
2016. szept. 14. 15:20
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Furcsának furcsa, de ha ez a párodat se zavarja, akkor miért lenne gond?
2016. szept. 14. 15:23
 4/25 A kérdező kommentje:
A párom csak annyit tud, hogy egy kicsivel jobban vonzódom a bugyikhoz, előfordult, hogy kértem, mivel védekezünk, hogy a bugyijával fejezhessem be. De arról nem tud, hogy vannak saját bugyijaim, vagy azt, hogy egyszer titokban felvettem az egyik tangáját. Nem is igazán érti, hogy egy férfinak mi izgató van egy bugyiban.
2016. szept. 14. 15:29
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Megértelek. Én imádom úgy nyalni,dugni az asszonyt,hogy rajta van a falatnyi bugyija.Félrehúzom és had szóljon.
2016. szept. 14. 15:44
 6/25 A kérdező kommentje:
Igen, azt én is szeretem, ha szex közben rajta marad egy bugyi...Vagy nyalni bugyin keresztül. De a legizgatóbb számomra az lenne, ha szex közben rajtam is lenne egy bugyi.
2016. szept. 14. 15:49
 7/25 A kérdező kommentje:
Azoktól kérdezném, akik szeretnek női bugyit viselni, hogy mondtátok el a párotoknak/feleségeteknek, hogy szeretnétek bugyit hordani? Mi volt a reakció? Nem féltetek attól, hogy esetleg elveszítitek a férfiasságotokat a párotok szemében?
2016. szept. 14. 16:07
 8/25 anonim ***** válasza:
91%
Egyszer szülei vikkendházában látogattam meg nyáron. Sétáltunk, elkapott egy heves zápor, és bőrig áztunk. Nekem haza kellett menni, de száraz ruhám nem volt. Igy kölcsönadott egy gatyát, egy egyszínű pólót, és egy bugyit. Azt nem akartam elfogadni, de rábeszélt, hogy nem is látszik hogy bugyi. Felvettem, és nagyon kellemes érzés volt. Hogy az övé, és hogy női. Aztán megbeszéltem vele. hogy hordhatok e én is bugyit. Megengedte. Vett nekem, de rábeszéltem hogy egyformákat vegyen. Ennek már több éve azóta a feleségem, és ennek a szokásunknak most is hódolunk.
2016. szept. 14. 18:48
 9/25 anonim ***** válasza:
20%
Mért van ennyi nemnormális, b_zi ezen az oldalon?...
2016. szept. 14. 19:01
 10/25 A kérdező kommentje:
Attól,hogy rajongok a női bugyikért,és izgat a viselése,még nem vagyok meleg. Ez egyszerűen egy fétis,ettől még a nőket szeretem.
2016. szept. 14. 20:26
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!