Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez normális? Mit csináljak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

25 éves lány vagyok, és szűz.

Nem, nem azért, mert csúnya vagyok, ugyanis sok fiú szerint szép vagyok (habár én néha csúnyának tartom magam), hanem mert kissé félénk vagyok, vagyis kissé nagyon (de csak azokkal, akiket nem ismerek), és mert eddig nem igazán érdekelt a szex, az előző barátaimmal sem feküdtem le, amiből amúgy nem volt sok, egy kézzel megtudnám számolni, hogy mennyi. De ez most nem fontos.

Na szóval, van egy srác, 27 éves (kérlek, Istenem csak el ne olvassa ezt), akivel nem olyan rég elkezdtünk beszélgetni face-n (azaz nem most kezdtünk el, már régebben is rám írt párszor), és megbeszéltük, hogy átjön és lefekszünk egymással. Elmondtam neki, hogy szűz vagyok és még így is akarta, azt mondta, hogy mindent úgy fog csinálni, hogy nekem jó legyen. Át is jött pár napra rá (előtte amúgy egyszer sem találkoztunk), beszélgettünk, megcsókolt egyszer-kétszer, aztán elkezdett vetkőztetni. Látta rajtam, hogy ideges vagyok, ezért abba akarta hagyni (nem gondolta komolyan), de én mondtam, hogy csináljuk, ha már eljött idáig. Itt rájöttem, hogy igazából nem is akarom ezt vele, hogy nekem kell valamennyi érzelem ehhez, kell hogy valamit érezzek iránta, de nem akartam neki csalódást okozni, úgyhogy folytattuk. Levetkőzött és megkért, hogy szopjam le,

meg is tettem (nem mintha annyira szerettem volna, mégiscsak ez az első nekem, vagyis ez lett volna), utána óvszert húzott, addig én levetkőztem teljesen és lefeküdtem. Miután felvette, olyan durván próbált belém hatolni (pedig tudta, hogy szűz vagyok), hogy azt hittem ott döglök meg, persze csak próbált, mert olyan szűk voltam, hogy nem fért be, ezután megujjazott (egy kicsit sem gyengéden), még síkosítót is rakott belém, de olyan fájdalmaim voltak, hogy egyszerűen nem bírtam elviselni, ezért leállt. De mivel álló farokkal nem mehetett haza, így megkérdezte, hogy nem-e rakhatja popsiba (könyörgöm... ez komoly?), természetesen nemmel válaszoltam, így hát egyetlen hely maradt, ahova rakhatja. Igen, megint leszoptam és ezúttal bele is élvezett a számba, amit ki is köptem, olyan rossz íze volt, hogy képtelen voltam lenyelni. Hát ennyit arról,

hogy mindent úgy fog csinálni, ahogy nekem jó. A továbbiakban már csak beszélgettünk, de nem sokat, kb. 10-15 percet, aztán ment is.

A fájdalomra visszatérve, az ezt követő 3-4 napban többször is annyira fájt a hasam alatt (csak akkor szokott ott fájni, mikor megvan, tudjátok... a havi), hogy alig bírtam megmozdulni. Ez normális?

Na, most megint felkeresett ez a srác, azt hittem a történtek után hagyni fog, de úgy tűnik nagyon szeretné elvenni a szüzességem (?) Szerintetek találkozzak vele még egyszer?

2016. aug. 16. 04:13
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Húú, ez milyen hosszú lett.
2016. aug. 16. 04:14
 2/20 anonim válasza:
79%

Hat ez a csavo k*baszott egy paraszt.. (Mar bocsanat) de sztem nagyon megalazott..

Mar az volt itt a baj, hogy ugy fekudtel le vele hogy elotte sose lattad.. Az ilyen Facebookos ismerkedesbek mindig ez a vege, hogy egy ejszakas kaland azt csa.. Es kozbe meg alig ismerni egymast stb..

Azzal a hasfajassal menj el nogyogyaszhoz.. Lehet annyira durva csinalta h 'szetszakadtal' es annak komoly kovetkezmenyei lesznek. Es ne is talalkoz vele mert megint csak ez lenne a vege.

( ez a story meg rendesen felidegesitett..Nekem ez kicsit ugy jott le mintha megeroszakolt volna..)(L)

2016. aug. 16. 04:54
 3/20 anonim ***** válasza:
65%

Két dolgot tehetsz, vagy leültök beszélni, és megesketed, hogy legközelebb tényleg óvatos lesz, mert elsőre nagyon nem volt az és újra megpróbáljátok...vagy inkább nem erőlteted és vársz valaki másra.

Neked kell érezned, hogy bízhatsz-e benne...de ha nem érzed azt, hogy nagyon vágysz a dologra, akkor talán eleve nem kéne erőltetni, pláne nem azért, hogy neki ne okozz csalódást.

Muszájból-kényszerből ne csinálj semmit.

2016. aug. 16. 04:54
 4/20 anonim ***** válasza:
67%

Ez most komoly?

25 éves felnőtt nő vagy,miért viselkedsz úgy,mint egy alsóbbrendű használati tárgy?

Nem tud hazamenni álló farokkal?Hozom a kést a konyhából és megoldjuk.

Fájdalmat okoz szex közben?Először olyat kap a pofájára,hogy a fal adja a másikat,aztán elzavarod a jó anyjába.

Nehogy már egyáltalán opció legyen az,hogy újra találkoztok.

Egyáltalán az elején miért szoptad le,ha nem is akartad?

Tudod létezik egy varázslatos szó,amivel az ember csodákra lehet képes,úgy hívják,hogy "NEM",tanuld meg végre használni.

A másik meg az,hogy te ugyanolyan ember vagy,mint bárki más.Ugyanannyit is érsz.Ne akarj alkalmazkodni.Ha akarsz valamit,akkor azt követeld ki a másiktól,ha nem akarsz valamit,akkor meg mondj nemet és ha a másik erőszakos vagy érzelmileg akar zsarolni küld el a jó fenébe.

2016. aug. 16. 05:19
 5/20 anonim ***** válasza:
82%

Semmiképp se talalkozz vele újra!!!Legyen onbecsulesed!!!Ez egy paraszt!!Másodjára sem fog vigyázni!!

Istenem én miért nem találkozom ilyen csajokkal.Ennél sokkal de sokkal gyengedebben kell bánni egy novel,főleg ha az első alkalom!!!!

2016. aug. 16. 05:21
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Te ilyen sorozatok előtt vegetáló típus vagy, ugye? Tudod, olyan, akinek az igényeit simán figyelmen kívül hagyják a srácok, 25 leélt éved ellenére ujjazás nélkül akarnak behatolni a szűz vaginádba, majd miután ez nem sikerül nekik, leszopatnak újból aztán lelépnek.
2016. aug. 16. 05:54
 7/20 anonim ***** válasza:
24%

Hát ez a te dolgod, te tudod mennyire akarod elveszteni. Én 23 voltam, és nem volt egy hú de romantikus dolog amikor történt de nekem oké volt. Beszéld meg vele, hogy legyen figyelmes és gyengéd vagy nem lesz semmi és mehet haza. Én sem értem miért akarnak bizonyos férfiak egyből analisan is szexelni, nonszensz, velem is előfordult már... Esetleg még annyi, hogy igyál egy kicsit előtte, lazább leszel, a fájdalmat sem érzed Úgy. Nekem is baromira fájt az első pár szex, a falat kapartam, de idővel jobb lesz hidd el. Más részről az ő dolga lenne úgy felizgatni, hogy nagyon nedves legyél és egyebek mert akkor 100%, hogy könnyebben menne... Állj a sarkadra, nem vagy már gyerek. És ha nem akarod ne legyen orális szex, nem kötelességed. Ha ő rendesen kinyal akkor viszonzásul oké, de csak úgy tényleg nem kötelességed!

24/l

2016. aug. 16. 08:52
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez volt a legnagyobb hülyeség amit csinálhattál komolyan!

1. Facebook kapcsolat haha .. nem értem,hogy lehet így összejönni valakivel.

2. Mégcsak nem is láttad, hisz azt írtad "előtte amúgy egyszer sem találkoztunk".

3. Azt hiszed ciki 25 évesen szűznek lenni?

Én is szűz vagyok még, éppen egy normális pasira várok és nem, nem facebook-on kéne ismerkedni.

Egy orvost mindenképp javaslok és légyszíves vigyáz magadra. Ezek után meg végképp nem kéne vele találkoznod..

Kicsit egyetértek a #2-el, elég erőszakos volt :( mindenesetre én sajnálom, hogy így jártál.

21/L

2016. aug. 16. 09:25
 9/20 Noren1989 ***** válasza:

#6ossal egyetértek. A srác még életébe nem szűztelenített, rajtad akar kísérletezni. Ha nyuszi akarsz lenni, akibe csak a répát dugják....én, ha nő lennék, hagynám. Írj rám, ha szűztelenítésről szeretnél még tudni ezt-azt.

26/F

2016. aug. 16. 09:35
 10/20 anonim ***** válasza:
31%
Ez a kérdés kitaláció
2016. aug. 16. 09:56
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!