Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van ennyire túlértékelve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Es_tut_weh kérdése:

Miért van ennyire túlértékelve ez a barátnő (meg szex) dolog?

Figyelt kérdés

Szabályosan azt látom hogy mindenki úgy hajtja a nőket, mintha létszükséglet lenne egy barátnő. Holott a levegő a létszükséglet, meg a táplálék.

A nők persze élvezik hogy a kantömeg lohol utánuk ezerrel és mindenki teszi a szépet hogy neki is lehessen nője és ezáltal ugye meglegyen a szex is, ami egyfajta státuszszimbólum a torz értékrendű társadalmunkban.

A legröhejesebb azonban a szex utáni sóvárgás. A férfiak szabályosan idegrohamot kapnak ha nem tudnak huzamosabb ideig dugni... és??? Ki lehet verni a bohócot, aztán lenyugszol. Én profi maszturbátor vagyok, évek óta nem volt nőm mégis kiegyensúlyozott vagyok állandóan. A maszti karban tart. Ez ilyen szimpla. Nem létszükséglet a nő!

Én nem vagyok homokos, vonzanak a nők, a szexet is szeretem, viszont nem értem miért kéne ezerrel hajtanom a nők után. Főleg hogy ugye elvileg egyenlőség van a nemek között, tehát nem is értem miért csak nekem kéne udvarolni.

Szóval szerintem ez az egész barátnő téma borzasztóan túl van értékelve. Fiúk, férfiak! Nem kell ahhoz barátnő hogy boldog legyél! Sok benned a vágy? Kicsapod! Ennyi!

Ráadásul egyedül élve sokkal de sokkal nyugodtabb életed lesz mintha egy barátnővel élnél, akik egy idő után hisztizni / követelődzni fognak. Mert ugye a barátnőihez hasonlítja magát, aztán ha az egyik barátnőjének a kanja pl elvitte nyaralni Timikét, akkor a mi nőnk is besír hogy mejünk Olaszba! stb...

Szóval szerintem inkább nyűg egy barátnő mint áldás. Minek hajtjátok a nőket ennyire?

Szerintem sokkal lazábban kellene a férfiaknak élniük. Lehet pl borozgatni, tudományokkal foglalkozni, a testedet építeni, stb... ezerféle dolog van amikkel jól el lehet ütni a szabadidőt nem feltétlenül egy barátnő legyen az, a bugyuta "szerelemes" programokkal.

A család intézménye más tészta, azt hasznosnak tartom, mert az a fajfenntartás módja. De a szimpla barátnős dolog szerintem túl van kapatva erősen.

Ti is úgy gondoljátok hogy túl van értékelve ez az egész?

2016. aug. 12. 09:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
67%
Nem mindenki gondolja így.
2016. aug. 12. 09:04
 2/17 anonim ***** válasza:
85%
Belenyugodtál, hogy nincs nőd, ez legyen a te bajod. Lehet így is élni, de pont te mondod, hogy kivered állandóan, én meg szeretném inkább beverni állandóan, ugyanis bármilyen fura összehasonlíthatatlan a kettő. Pont mint a gyorskaja meg anyuka főztje, mindkettő laktat, na de micsoda élvezeti különbség
2016. aug. 12. 09:05
 3/17 anonim ***** válasza:
73%
Az alap tétellel, miszerint tul van értékelve, egyetertek.
2016. aug. 12. 09:06
 4/17 zóna_pocok ***** válasza:
93%
A szexes reszevel egyetertek, viszont a baratno nem csak szexre kell, hanem egy jo esetben egy biztos lelkitamasz, aki az erzelmi szuksegleteidet is "kielegiti" csunya szoval. Foleg aki erzelmesebb, romantikusabb fiu az egy ido utan uresnek fogja erezni magat, ha nincs valaki akit szerethet es nem tudja kimutatni neki azt, hogy szereti.
2016. aug. 12. 09:07
 5/17 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem ne általánosítsd a nőket mert nem minden nő ilyen... 22 / L
2016. aug. 12. 09:08
 6/17 anonim ***** válasza:
95%

Egy barátnő nem csak a szexre jó :)

ezen felül sokan csak párkapcsolatban kapnak szeretetet és inkább szeretetéhség miatt akarnak kapcsolatot, mint szexuális vágyak miatt...

szerintem egy harmonikus kapcsolatban élve sokkal boldogabb vagy...

Nekem nem a szex miatt kell barátnő, én ölelkezős típus vagyok ebből érzem a legjobban a szeretetet, DE nem ölelek meg akárkit...fontos az érzelmi része!

Egy kapcsolatban adni is kell, ha kapni szeretnél, legalábbis általában...

23F

2016. aug. 12. 09:12
 7/17 A kérdező kommentje:

Engem az irritál a legjobban mikor szabályosan felvágnak vele hogy nekik aztán nőjük van!

Csomó fényképet megosztanak az interneten, egymás szájában vannak, undorító a jelenség.

2016. aug. 12. 09:15
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez az egész csak nézőpont kérdése. A szingliségben valaki a szabadságot látja, van aki a magányt....
2016. aug. 12. 09:36
 9/17 anonim ***** válasza:
87%

Neked valójában mi fáj Ennyire? Igen, valóban van jó oldala is az egyedüllétnek, de az ember nem magányra született, igénye van a szeretetre, az érzelmi biztonságra, egy társra. Csak szexért valóban felesleges nőt tartani, azt ha gazdag vagy kapsz pénzért, ha nem akkor pedig elmész a discoba, és teszed a szépet vknek.

De egy barátnő korántsem csak a szexről szól! Ha igen, akkor ott nagy baj van. Nyilván olyan kell akivel jól kijöttök, aki emberileg is jó. Sok nővel - egy barátnővel általában- lehet sok jó közös programot csinálni, pl kirándulni, sportolni, filmezni (nem csak nyálasakat), bármit.

A túlhajszolssal, meg a felvágással én se értek egyet, a facen állandóan nyalakodókról pedig szintén meg van a véleményem, de korántsem mindenki ilyen.

2016. aug. 12. 11:07
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

"Szóval szerintem inkább nyűg egy barátnő mint áldás. Minek hajtjátok a nőket ennyire? =

A család intézménye más tészta, azt hasznosnak tartom, mert az a fajfenntartás módja. De a szimpla barátnős dolog szerintem túl van kapatva erősen."

Szerinted egyszer csak gondolsz egyet, és családot alapítasz? :D Ott a kérdésben a válaszod.

Azért van "túlértékelve", mert az ember meg akarja találni azt, akivel boldog, akivel jó együtt lenni és egyszer majd családot alapítani. Egy olyasvalakit, akivel az általad leírt negatívumok fel sem merülnek. És nem státusszimbólum,nem csak egy szimpla dugás... hanem kerekké teszi a világot. Ha majd lesz valaki, aki iránt ugyanezt érzed, akkor talán megérted. Sok sikert hozzá!

2016. aug. 12. 11:35
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!