Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Menjek bele szexkalandokba,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menjek bele szexkalandokba, ha senkinek sem kellek kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Van azért jelentkező, és van Köztük olyan is, aki eszméletlenül bejön, de megtalált egy másik srác is, hogy tetszem a haverjának is, és benne lennék -e egy hármasban, és őszintén szólva ez már egy nagyon régi vágyam, hogy ezt kipróbáljam.

Egyszer volt egy egyejszakasom, de az nem direkt alakult úgy, hanem lelépett utána a srác... Azonkívül volt két komolyabb kapcsolatom, de már 3 éve. Mostanában akárkivel ismerkedek, senkinek sem kellek, csak szexre, vagy barátként, és emiatt egyre csalódottabb vagyok, nem tudom, mi lehet a baj velem. :(

Valaki volt már ilyen helyzetben? Jó ötlet a szex? Legalább ennyi örömöm lenne, ha már pasim lesz.

20L

2016. júl. 15. 22:40
1 2
 1/16 anonim válasza:

Végül is azt csinálsz amit akarsz, azzal szexelsz akivel akarsz. De nehogy azt gondold, hogy ezek után jobban fogsz kelleni a pasiknak.

Ahogy a lányok is mondják, ha egy fiú nem tud magának barátnőd szerezni úgy itt is veled lehet a baj. Talán olyan a személyiséged ami taszítja őket, de a tested jó.

2016. júl. 15. 22:45
 2/16 anonim ***** válasza:
60%
Nagyon kétségbe lehetsz esve, ha feladod a női tartásodat. Mondjuk csak 20 vagy, szal...kb. majdnem normális még ebben a korban a lányoknál -.- Érned kell még!
2016. júl. 15. 22:45
 3/16 anonim ***** válasza:

Belemehetsz, de jól gondold meg, ne legyen az hogy később meg megbánod.

20/F

2016. júl. 15. 22:49
 4/16 anonim ***** válasza:
42%

Mekkora egy ri.banc lennél,ha ilyenekbe bele mennél...

Ilyen lány ilyen múlttal (amennyiben megtennéd) kizárt lenne komoly kapcsolatra. Arra ott lennének az erkölcsösebbek, intelligensebbek.

2016. júl. 15. 23:13
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg vágysz erre, akkor hajrá, de szólok, hogy kevesen vannak, akik emberként tisztelik a másikat. Sokan csak guminőnek használják a partnerüket. Ha kényelmetlennek, megalázónak ítéled a helyzetet, azonnal szállj ki. Egy kötetlen, de jó szexkapcsolat nem az ürítésről szól.
2016. júl. 15. 23:20
 6/16 anonim ***** válasza:

Első körben esetleg leülhetnél, végiggondolhatnád tényleg őszintén, hogy miért nem kellesz másra (kinézet? jellem? hiszti?)

Utána elkezdhetsz töprengeni, hogy hogyan változtass...

2016. júl. 15. 23:28
 7/16 anonim ***** válasza:
3-as?=rbnc.
2016. júl. 15. 23:29
 8/16 anonim ***** válasza:
52%
Menj, de utána ne sírj, hogy üríteni voltál jó aztán otthagytak :) engemet ez nem érdekelne utánna. Egy ilyen csajjal össze nem jönnék.
2016. júl. 15. 23:39
 9/16 anonim ***** válasza:

Kizárt dolog, hogy senkinek se kellenél kapcsolatra!

Szexelhetsz is közben mással ha ezt megbeszélitek. Ezt hívják szexkapcsolatnak vagy barátság extrákkal ismerettségnek.

Minden lyukra van folt, biztosan neked is lesz párod!

2016. júl. 15. 23:41
 10/16 anonim ***** válasza:
92%

Nalam is pont ez volt a problema mint nalad :D

En vagytam volna a szeretetre,szerelmes szexre,de alapjaraton mindenki csak megakart dugni.

Tobb ev nulla nemi elet utan meguntam es eldontottem keresek szexpartnert.

Felkerestem egy sracot akit anno lepattintottam,es leszogeztem h csak szex.

Belement. Osszejottunk :D

Vicces h pont akkor tud jonni a szerelem mikor az ember pont az ellenkezojet hatarozza el.

Imadom :)

21/L

2016. júl. 15. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!