Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy kövérebb srác hogy tudja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kövérebb srác hogy tudja megoldani párjával az együttlétet? A srác kb 120-130 kg.

Figyelt kérdés

2016. jún. 22. 22:02
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Valószínűleg berakja a méhecskéjét a lány virágjába.
2016. jún. 22. 22:04
 2/6 anonim ***** válasza:
56%

Mostani pasim 120 kg és imádok vele szexelni.

Az tényleg igaz, hogy hamar megizzad, de ez legyen a legnagyobb baj. Az viszont nem igaz, hogy hamar el is megy. Sőt!

Néhány pózt nem, vagy csak kicsit másképp lehet kivitelezni. 69-ezni nem tudunk, mert nem férünk egymáshoz a pocakjától. A "kiskanál" (kiskifli-nagykifli) is csak olyan oldalt fekvő kutya pózban jön össze.

Misszionáriusnál viszont imádom amikor megölel, teljes súlyát rám engedi és maga alá gyűr közben.

2016. jún. 22. 22:07
 3/6 anonim ***** válasza:
96%
Elküldi a szüleit színházba, az öccsét meg elzavarja otthonról, és amíg kettesben van a csajjal szépen bedugja a kardját a hüvelyébe.
2016. jún. 22. 22:08
 4/6 anonim ***** válasza:
10%
Sehogy szivrohamot kapna szerencsetlen AZ ilyenek ezert nem is dugnak
2016. jún. 22. 22:13
 5/6 anonim ***** válasza:
24%

Az jelzi, ha már nagyon kövér vagy,hogyha a szexet módosítani kell...

Ha mástól nem, én ettől felébrednék, hogy valamit tenni kéne szpaszki! Be se tudom már a nőmnek normálisan akasztani? WTF

2016. jún. 22. 22:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem bántásnak szántam a kérdést és köszönöm a normális válaszokat. Csak van egy ilyen barátom és mostanában egyre többet beszélünk, talán alakul is valami. Csak nem tudom elképzelni, hogy ha eljutnánk odáig, akkor hogy lenne kivitelezhető a dolog!?
2016. jún. 22. 22:47

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!