Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyire baj az nektek, ha egy nőnek jó alakja van, van melle feneke meg kicsit izmos is, szóval látszik rajta, hogy mozog, de sokszor egyszerűbb túracipőben jár meg hátizsákkal (kényelem miatt)? N23
Figyelt kérdés
Szóval én ilyen nő vagyok, ha alkalom van persze kiöltözök, van sok csinos ruhám is, de ha magassarkú akkor se tűsarkú, mert egyszerűen nem bírja se a lábam se a hátam :$ Ez nagyon "igénytelen" stílus a férfiak szemében?2016. márc. 12. 21:28
1/13 October15 válasza:
Miért lenne baj? Megy a martenshez.. :D
2/13 A harmadik szem válasza:
Teljesen megfelelő számomra, sőt, sokkal előnyösebb is!
4/13 RRR válasza:
nem baj
dehogy igénytelen
ápolt és szép nőt rejt nem?:DDDD
5/13 A harmadik szem válasza:
Egy konzervatívabb öltözködésen belül egy csinos alak, sokkal nagyobb erővel bír.
6/13 anonim válasza:
Nekem nem lenne problémám vele.f.
7/13 A kérdező kommentje:
Persze igényes vagyok, minimálisan sminkelem is magam. Néha érdekesebb frizurákat is csinálok. Csak inkább a kényelemre megyek, mint a magassarkúra :)
2016. márc. 12. 21:48
8/13 anonim válasza:
Egy szép, vonzó nő mindenhogyan az.:)
9/13 anonim válasza:
A jó, izmos alak sokkal többet ér, mint néhány ruha :D
10/13 anonim válasza:
Elég sokat túrázom, sportolok is mellette szerencsére az ilyen helyeken megismerhető lányok is jó alakúak, de nem viszik túlzásba a vakolatot, nem magassarkúban billegnek, inkább természetesen csinosak. Én jobban szeretem az ilyen lányokat, persze azt is el kell ismerni, hogy sok férfinek ez a stílus nem jön be, de ne aggódj, nem vagyok egyedül :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!