Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet így is jó és hosszú egy kapcsolat BDSM nélkül? Vagy meg fogom unni és ezért megromlik?
Eddig elnyomtam, mert amikről ábrándoztam, az "nem normális". De az elmúlt 2 évben viszont sokat olvastam ebben a témában és rájöttem, hogy csak nem jó partnerrel voltam, ami a szexet illeti.
A mostani párommal inkább az emberi kapcsolat volt előtérbe helyezve az elején, nem a szex. Nagyon izgatónak találjuk egymást.
Állandóan szexelnék vele, még nem ért véget az újdonság varázsa.
Viszont ez már néha nem elég, szeretnék kipróbálni izgibb dolgokat is vele. Próbaképpen kérdezgettem, mi a véleménye erről-arról(kikötözés, erény öv, elfenekelés). Szinte felháborodva válaszolt, hogy ez mekkora hülyeség és szerinte a férfi erény öv nem is létezik. Nem kontráztam rá, ráhagytam.
Tetszik a pasi, a felfogása is, a tervei is. Kedves, udvarias. Még gyereknevelésben is egyet értenénk, ha ott tartanánk. Nősülni is szeretne.
Most még jó a szex, de mi lesz később?
Olyan piti dolog valakivel emiatt szakítani nem? Mit csináljak?
nem, nem lehet. igazából a kapcsolatokat a BDSM tartja össze. ezen kívül semmi más nem számít. minden kapcsolat jövője azon múlik, hogy van-e benne BDSM.
most komolyan, amiket itt leírtál pozitívumokat, azokat képes lennél eldobni a BDSM miatt?
Látom a szöveg értéseddel akadnak gondok. "Olyan piti dolog valakivel emiatt szakítani nem?"
Mellesleg azt sem sikerült kihámoznod, hogy az előző kapcsolatomban nagyon is közre játszott ennek hiánya.
Egy darabig semmi bajom nem volt. Aztán amikor elő hozakodtam dolgokkal, apróságokkal, az előző partnerem még nevetve ki is gúnyolt, hogy "mi történt velem?".
Nem szerettem volna megint így járni.
Ha neked a BDSM fontos dolog, akkor nem piti dolog miatt szakítani. De ezt csak te tudod eldönteni, ezen nem a gyakorikérdések fog segíteni, hanem az, ha magadba nézel.
26L
Ha szeret, akkor idővel egy csomó dologra rá tudod venni, de ehhez idő kell és nem ajtóstul rontani a házba. Ne kérdezd a véleményét most, az csak arra jó, hogy kimondja, amit most gondol (ami sok esetben nem is megalapozott, hiszen fogalma sincs, miről van szó), és később ez jusson eszébe.
Inkább szépen apránként vezesd rá. Egészen az elejétől lehet indulni, pl. szex közben rácsapsz a fenekére, vagy úgy tartod, hogy muszáj legyen rácsapnia a tiédre (nem derült ki, melyik verzió izgatna), aztán később már ha magától csinálja, akkor lehet egyre keményíteni.
Mi egy-egy jó buli után szoktunk "szintet lépni", olyankor az ember be van indulva, pörög, ivott is, könnyebben bólint rá dolgokra. Amik másnapra így már a kipróbált kategóriába kerülnek.
De még egyszer, ez idő, sok-sok idő..
szerintem, ha fontos, akkor hiányozni fog, és ha nem is azt mondanám, hogy rámegy a kapcsolatod, mert ha külön tudod választani a a szexet az érzelmektől, akkor nem fog, de keresni fogod egy idő után az izgalmat, a teljes hiánytalan élvezeted...
én is kerestem, viszont, amíg csak szexkapcsolat volt, akkor nagyon durván csináltuk is. aztán mi azon szerencsések közé tartozunk, akiknél nem csak az egyik félnek jelentett többet a másik, és a szexkapcsolat átment párkapcsolatba. azóta valahogy ez a része erősen lecsökkent. már nincsenek asztalra kötözések, és durva fenekelések, csak ami az ágyban lehet. fenekelés, légzéskontroll. kemény szex. és így is tökéletes az életünk.
ebből kiindulva, lehet, mégse az igazi a társad... az pedig, hogy ki milyen szinten tudja elfogadni, tolerálni megint más dolog. lehet, hogy erényövet nem venne fel, illetve nem szereté, ha te lennél a domina (úgy vettem ki, hogy nem te vagy az alárendelt fél)
"nem normális"
Na itt egy gyors szünet...
Nem megszokott nem egyenlő nem normálissal.
Ha perverziódba tartozik, normális.
Nem piti...
Ha ebben nem felelne meg, helyeket kéne keresni ahol megadják ezt. Vagy azt választod, de titokban, fájdalom okozás elkerülése végett, vagy keresel olyat akivel ezt szerelemben tudod tenni.
Én 2.at választanám.
Utolsó kettő, köszönöm!
A régi páromat 6 év alatt nem sikerült semmi sem rávenni. Illetve igen, félig, de nagyon látszott rajta, hogy csak azért viseli el, hogy utána ő is kérhessen valamit. Semmit nem élvezett az egészből.
Az erény öv nem lényeg, azzal csak fel akartam mérni, mit gondol a dolgokról.
Én másfél évig bírtam. Mondjuk én eléggé benne voltam a BDSM világában, az után pedig teljesen 0-lett. Másfél év után egyszerűen már nem érdekelt a sima szex, és azóta sem vagyok meg a BDSM nélkül. Rá kellett jönnöm, hogy ez már nálam teljesen átlagos, normális kategória lett, és igénylem.
Lehet, hogy nem az erényövvel kellett volna kezdeni, mert az egy átlag embernek a megcsalás szimbóluma, inkább a kötözéssel, aztán ha az bejön neki, akkor szép lassan és feltűnésmentesen is bele lehet vinni a BDSM-et a kapcsolatba, nekem jópárszor sikerült a másfél év előtt :)
29F
Kérdező:
Mindenképpen beszéld meg a pároddal ŐSZINTÉN és kertelés nélkül. Minél tovább húzodd, annál rosszabb lesz. Mutass neki cikkeket, blogokat a témában, vidd el BDSM társaságok összejöveteleire, beszélgessetek más, hasonló érdeklődésű párokkal, emberekkel is.
Neked ez fontos, akkor meg nem egy "piti ügy", csak mert a párod még nem érti, mennyire fontos, és elhessegeti mint valami futó hóbortot, meg viccet csinál belőle.
NE HAGYD.
Sok minden függhet a rávezetésének a módszertanában, azon, hogy a BDSM-en belül milyen szerepben (szub/Domina/switch), és melyik ágában (kötözés, fegyelmezés, szerepek, fájdalmak, "foglyul ejtő" és fegyelmező eszközök, csak szexben/szexen kívül is, 7/24, stb) tudod elképzelni magadat.
Konkrétabb információ alapján már ki lehet építeni egy kifejezetten neked való "stratégiát".
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!