Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok-Nők! Randiznátok egy csúnya arcú, munkanélküli, alkoholproblémákkal küzdő kedves huszonéves sráccal?
Nem. Ezek alapján nekem egy totális lelki roncsnak tűnik.
22/L
Marketingről hallottál már? Az életben mindenhol (állásinterjú, párkeresés, stb.) menedzselned kell magad. El kell tudnod adnod magad. Az előnyös oldaladat kell megmutatnod.
Természetesen nem kell elfedni a negatívumokat. Felesleges...előbb-utóbb úgyis kiderül, de a tálalás nem mindegy!
Szóval hajrá! :)
Lelki roncs nem vagyok, lelkileg teljesen rendben vagyok :)
Azért iszom mert élvezem.
MUnkanélküli meg mindenki szokott néha lenni nem igaz?
A csúnyaság meg..hát az valóban füst. De mit csináljak? Nem tudok lerohanni a közértbe egy másik fejért.
1. csúnya az arcod? - Majd én eldöntöm /* azaz a barátnőd vagy lány akire pályázol */
2. munkanélküli? ha szülőknél laksz még talán belefér de azért ideje lenne dolgozni
3. alkohol probléma? - ha nem túl súlyos a szerelem majd meggyógyít :D
4. húszon éves?- naná :D
"Azért iszom mert élvezem."
És mégis azt írod, hogy "alkoholproblémákkal küzdő"...
Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!