Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú szeret beöltözni lánynak az miért zavarja egy lányt?
Ertem.
tehat azok a lanyok akiket nem zavar vagy akar tetszik is nekik azok sincsennek tisztaba a nemi identitasukkal.
Grat.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
Azert en meg erre lennek kivancsi,hogy ezekkel a nokkel nincs semmi baj,csak megint a fiukkal...
Ha kapcsolatban vannak, akkor általában zavarja őket. Gondolom azért, mert egy lány megakarja élni a nőiességét egy kapcsokatban, de akkor elég nehéz, ha a barátjával közös a ruhatáruk. Gondolom ez sem minden esetben igaz, mindenesetre én szeretek nőként viselkedni egy kapcsolatban, és elvárom, hogy a párom férfiként viselkedjen.
De ha csak hqverom a szóban forgó srác, akkor egyáltalán nem zavarna.
7-nel a pont!
Egyetertek!
Ez valoban igy van tehat hatranyos helyzetuek vagyunk es kirekesztettek...
Nekem kifejezetten tetszik! De, csak akkor, ha tényleg feminin és illik hozzá. Pl. egy finom nőies arcú, vékony alkatú fiú, hosszú hajjal nagyon tud tetszeni.
Ha viszont arra gondolsz, hogy egy mindennapokban átlagos, férfias ember felvesz egy ruhát, harisnyát a szőrös lábaira, kisminkeli a borostás arcát, na, az nagyon nem!
31N
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!