Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen pasi minden esetben külön tudja választani az érzelmeket és a szexet?
"De én akkor sem értem, hogyan képes valaki ilyesmire... pl. lefeküdni valakivel és utána póker arccal hazamenni az élettársához..."
Ha a legjobb barátod, miért nem kérdezed meg tőle, ha ennyire foglalkoztat?
"Hogyan tudja valaki ilyen szinten kizárni az érzelmeket???"
Szerintem egy ilyen ember nem az érzelmeit zárja ki, hanem egyszerűen más a morális értékrendje, mint annak, aki azért nem tenne ilyet, mert a saját lelkiismeretével nem tudna békében élni.
De még az is elképzelhető akár, hogy nyitott kapcsolatban élnek, vagy az, hogy az élettársa tud a félrelépéseiről, csak te nem tudsz erről, mert privát szféra, ilyen szinten nem látsz bele az életükbe.
"azt mondja, hogy a gyerekeit szereti"
Maradjunk annyiban, hogy az élettársa gyerekeit szereti. Ha sikerült olyan nőt választania, aki ugyanúgy áll hozzá a hűség kérdéséhez, mint ő maga, meg ugyanolyan gerinces ilyen téren, mint ő, akkor vele is könnyen előfordulhat, hogy más biológiai apa gyerekét / gyerekeit neveli fel abba a tudatban, hogy a sajátja, mint különböző orvosi statisztikákon alapuló becslések alapján a férfiak 8-15 %-a.
Csak elég okos ahhoz,hogy manipulálja az embereket.
Nem szeret senkit önmagán kívül,nincsenek érzései csak ügyesen elhiteti az ellenkezőjét az emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!