Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prvez vagyok?
így van...a valóságban nem ilyen vidám a dolog...
nezz csak vidiket neten..mikör sír meg üvölt a csaj miközben izomból, előjáték nélkül csont szárazon d/*gják
Inkább szállj le a földre! Mert ez nem egy mókás dolog a valóságban!Amikor akaratod ellenére, azt csinálnak veled amit akarnak!
Nem beszélve arról, ha ezt ráadásul többen teszik!
Ez még egy szerepjáték keretein belül is kockázatos!!!
Van aki szerint az, de ez is egyfajta fétis.
Kicsit bizarrabb, mint ha popsiba kívánnád, de semmi rossz nincs benne. Szerepjáték a megfelelő partnerrel.
A baj akkor kezdődik, ha a szerepjáték nem elégít ki, és tényleg, valós erőszakra vágysz. Ott már problémás lelki háttér is lehet, hogy ilyen mértékű alá/fölérendeltségi viszonyt kiszolgáltatottságot, és/vagy megalázást vágysz.
Engem is érdekelne ilyen szerepjáték,ha gondolod írj.
21/F
Szerintem ez elég sűrűn előforduló női fantázia :)
Egyébiránt statisztikák szerint a megerőszakolt nők jó 20%-a elélvez olyankor - bár igazából kicsit sem élvezik, traumában szenvednek tőle sokáig meg hasonló borzasztó dolgokon mennek keresztül testileg-lelkileg, ám a testük mindentől függetlenül reagál ilyenkor is a hatásokra.
Persze függhet attól is ki és hogyan csinálja gondolom...
Gondolom akkor is élveznéd ha egy igénytelen, dagadt, koszos, büdös 40es pasi erőszakolna meg, esetleg sokkolóval támadna rád....
Igen, ez perverzió. Nem normális.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!