Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nálatok miben nyilvánul meg? 22L
Figyelt kérdés
Miben nyilvánul meg, ha egy lánytól zavarba jöttök?
Pl. a közvetlen közeletekbe kerül egy lány, aki bejön nektek. Hogyan viselkedtek?
2016. jan. 9. 21:14
1/5 anonim válasza:
Csak a szokásos: nem találom a szavakat, elpirulok, stb.
2/5 opened paradise válasza:
Vigyorgok,esetleg "nevetek". Meg máskèpp vágok vissza.
3/5 anonim válasza:
Hogy balfaskodni kezdek, és égetem magam, ahelyett hogy tudnék viselkedni mint ahogy máskor is mindig
4/5 anonim válasza:
A #2 és #4 tudom én is megerősíteni + hülyeségeket beszélek, amitől azt remélem h poénos de rájövök amint kimondtam h túl gyenge v hülyeség volt :)
5/5 anonim válasza:
Azavarja jövésen már túl vagyok!! Biztos vagyok magamban ,nincs mitől zavarba jönnöm,nem szégyenlek semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!