Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm 30 kilót hízott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm 30 kilót hízott kb.2 év alatt. Sokkal jobban kívánom így. Ez normális?

Figyelt kérdés
60 kg ról hízott, most 90, de nekem nagyon tetszik. Azt se bánnám ha még egy 10 est felszedne. Korábban a vékony lányok tetszettek. Miért változhatott meg ennyire az ízlésem?

2016. jan. 6. 17:28
 1/10 anonim ***** válasza:
nem a testéért szereted az biztos :)
2016. jan. 6. 17:29
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem csak azért, de mint már leírtam, sokkal jobb vele a szex, jobban kívánom ducin mint vékonyn.
2016. jan. 6. 17:34
 3/10 anonim válasza:
60%
Hogy a p1csába lehet 30 kilót hízni 2 év alatt?
2016. jan. 6. 18:00
 4/10 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne normális?(:

Ne ezen gondolkozz inkább örülj, hogy még vonzóbb lett a szemedben a párod. Az ellenkezője is történhetett volna.

2016. jan. 6. 18:04
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
Nyugi, meg lesz még ennek a böjtje...
2016. jan. 6. 18:04
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Nem!!

Az enyemnek pont annyit kene fogynia mert igy szamomra visszataszito!

Undorodom a hurkaktol meg a rengo hajtol!

2016. jan. 6. 18:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Ízlések és pofonok. Nekem meg a vékony nem jön be kedves utolsó, ennyi :P
2016. jan. 6. 18:59
 8/10 anonim ***** válasza:

Gondolom a mellei és a feneke is megnőtt.

Nem azért kívánod jobban így?

2016. jan. 6. 19:16
 9/10 A kérdező kommentje:
Hogy érted azthogy "meg lesz ennek még a böjtje"? Egyébként arányosan hízott mindenhová, homokóra alakja volt,( vékony derék, széles csípő) mondjuk most is az, csak eleg telt homokóra:-)
2016. jan. 6. 22:25
 10/10 anonim ***** válasza:
51%

Hát én azt hiszem, ha ez a gyerekektől lett, akkor elfogadni való, de mit kezdetek magatokkal, ha gyereket szül, és még 30 kilót felszed, és azt sem tudod benn van, vagy kinn! De ha neked ez tetszik, teljesen normális!

Ami nem normális a párod súlya!

2016. jan. 6. 22:32

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!